Wow gratuluję pomysłu 1 sztuka sprzedana w dół po 2,17 o 14:06 to naprawdę osiągnięcie haha !!
Macie rację po co ma być widać kurs 2,22 jak można go zbić jedna akcją.
Mam pytanie a będziecie jeszcze przed wynikami finansowymi sprzedawać poniżej 1,90 ? bo moje zlecenia zakupu czekają tam już miesiąc !!
Dnia 2024-04-08 o godz. 14:12 ~Marek napisał(a): > Wow gratuluję pomysłu 1 sztuka sprzedana w dół po 2,17 o 14:06 to naprawdę osiągnięcie haha !! > > Macie rację po co ma być widać kurs 2,22 jak można go zbić jedna akcją. > > Mam pytanie a będziecie jeszcze przed wynikami finansowymi sprzedawać poniżej 1,90 ? bo moje zlecenia zakupu czekają tam już miesiąc !!
Marku, na szczęście biorą się już mocno za takie osoby. My możemy spać spokojnie jako przyzwoici inwestorzy. Tu masz dowód:
Masz racje Parkiet, niech ich ścigają ... kogo jeszcze poza tym Panem wg artykułu? Myślisz że ci Panowie z MediaExpert (wróć) z COMPR mająsieczego obawiać? Rozwiń proszę swoją myśl
Dnia 2024-04-08 o godz. 16:55 ~Qbq napisał(a): > Masz racje Parkiet, niech ich ścigają ... > kogo jeszcze poza tym Panem wg artykułu? > Myślisz że ci Panowie z MediaExpert (wróć) z COMPR mająsieczego obawiać? > Rozwiń proszę swoją myśl
Boje się .... I mocno obawiam
Tylko nie wiem czego?
Parkiet napiszesz czego się boje i obawiam?
I wszyscy się będziemy bać szczególnie że kurs, Compr i spadki tak?
Dobrze przypuszczam że czekają nas spadki?
Parkiet - uchyl rąbka tajemnicy ... co nas czeka?
Spadki będą jak Parkiet "wznowi" obiecane zrzuty niedopuszczonych do obrotu giełdowego akcji Szymańskiego. Jak mówił nam tu Parkiet Szymański zlecił mu tą sprzedaż już ponad miesiąc temu !! haha