Vincent jest po szkole specjalnej dlatego wydaje mu się ze bankrut poleci na 5 zł. Pod co te wzrosty pod spółeczki robiące proste elementy do niszowych maszyn rolniczych czy pod te sprzedawane aktywa.
Pod inwestycje w wydmuchę SolarInnovation. Tu cały struktura PGF zbudowana jest na wydmuszkach, skorupkach. Od góry do dołu. Zarejestrowane spółki, wyceniane na dziesiątki milionów. W najlepszym wypadku z jakimiś garażowymi aktywami.
OZE to kolejny przykład. Przychody kilka milionów złotych, wynik netto w okolicach zera. Hahahahaha
Przecież sprzedali aktywo, które generowało 97% przychodów. Operacyjnie 2024 już jest pustynią. Jesteś ignorantem albo doskonale o tym wiesz i jesteś bezczelnym kłamcą, naganiaczem.
Wystarczy czytać raporty. Wy macie problemy z rozumieniem słowa pisanego? Raport z dnia 5 stycznia o zbyciu spółki OZE Energy, która odpowiadała za generowanie 97% przychodów w firmie. Nie dziękuj.
Tak przygłupie nie będą kisić tak jak z solarinovem kupią wydmuchę w Mozambiku ze zbiorczym biurem. Trzeba faktycznie być niezłym betonem umysłowym żeby nie widzieć że tutaj wszystko się zwija. Żyjecie marzeniami nierealnymi jak nie jakieś dotacje to short który was uratuje. Popłynęliście wraz z nurtem szamba w którym siedzicie. Ty vincent po kompromitacji z dofinansowaniem to już lepiej ryja nie otwieraj.
Nie masz papiera a nóżkami przebierasz więc jest tak straciłeś na tym papierze mnóstwo kasy i teraz leczysz kompleksy , tylko przy kursie 8 - 10 zł czeka cię jeżeli się nie ogarniesz szpital z salką bez klamek , masz taką sytuację wiem to na sto procent ,gielda to straty , czasem duzy zarobek ale przede wszystkim pasja dla mnie , ,powodzenia kolego
Idź pod Dino i tam się żal kumplom. Jak nie masz a flaszkę, napisz przeleje Ci w ramach terapii.
Tu czekaj cierpliwie głąbie a będziesz nam liczył zyski i wył jak..
Kolego jest z tobą bardzo źle, nerwy siadają to zrozumiałe po ogromnej stracie , nie ty pierwszy nie ostatni , bez odbioru, życie jest piękne, od zakupów mam ludzi chłopcze spasiony i znany , miłego , bez odbioru
Spasiony nie masz papiera a zioniesz nienawiścią, oczywiście że mam papier i to sporo tanio kupowalem, jeżeli zarobię to super gdy stracę płakał nie będę oraz nienawiści nie okaże, to giełda panowie , czekamy na infa , miłego wieczoru i emocji pozytywnych jutro
ORMOwcu a dlaczego tak w podskokach biegasz do moderatora? Bo ci naganianie tutaj jest psute? Skończcie wypisywać bajki żeby wpakować ludzi na minę to nikt się was nie będzie czepiał naganiacze bezwstydne.
Sam jesteś PiS ormowiec, o mentalności kundla. Napisał ci gość prawdę. To gpw zarobimy dobrze, nie trudno. A ty kmiocie jak ten ormowiec, byleby drugiemu było gorzej. Skąd wy się bierzecie paparuchy?
Dnia 2024-04-11 o godz. 19:51 ~odp napisał(a): > Sam jesteś PiS ormowiec, o mentalności kundla. Napisał ci gość prawdę. To gpw zarobimy dobrze, nie trudno. A ty kmiocie jak ten ormowiec, byleby drugiemu było gorzej. Skąd wy się bierzecie paparuchy?
Coś długo ci to "zarabianie" idzie ha ha ha
Kundlu spod Dino żebrzący o 2 zł z wózka, 3 lata temu już skamlałeś że długo nie możesz zarobić
Dnia 2024-04-11 o godz. 20:37 ~masakra napisał(a): > Dnia 2024-04-11 o godz. 19:51 ~odp napisał(a): > > Sam jesteś PiS ormowiec, o mentalności kundla. Napisał ci gość prawdę. To gpw zarobimy dobrze, nie trudno. A ty kmiocie jak ten ormowiec, byleby drugiemu było gorzej. Skąd wy się bierzecie paparuchy? > > Coś długo ci to "zarabianie" idzie ha ha ha > > Kundlu spod Dino żebrzący o 2 zł z wózka, 3 lata temu już skamlałeś że długo nie możesz zarobić > > https://www.bankier.pl/forum/temat_nie-oddawac-to-ostatnie-dni-godziny-do-mega-up-taka-prawda,48066885.html > > I jeszcze masz czelność po tych 3 latach kolejnych spadków otwierać swój szczerbaty pysk? > > Kundlu spod Dino ty coś piszesz o tym żeby innym było gorzej? A co robisz na inventionie zakłamany hipokryto? > > Własnie tu jestem żeby innym przez was naganiacze nie było gorzej. > > W ogóle kundlu spod Dino po tej kompromitacji z dofinansowaniem w lutym masz jeszcze czelność pokazywać tutaj ten swój szczerbaty zakłamany ryj?
Nic dodać nic ująć. Całymi dniami Kuku na muniu wyje na Invention. A zarabia już tutaj 5 rok. Na razie zarobił -95%
orzegryw, którego cypryjski fund wciągnął w podwójną immersję:) i zakompleksiony ślązak, bez akcji warujący na forum od rana do nocy.... udzielają rad inwestycyjnych.
A to dobre, haha. Prowadził ślepy kulawego:)
Jak miło będzie posłuchać wycia przegrywów jak przebijemy 2 pln:)
Dnia 2024-04-12 o godz. 12:50 ~odp napisał(a): > orzegryw, którego cypryjski fund wciągnął w podwójną immersję:) i zakompleksiony ślązak, bez akcji warujący na forum od rana do nocy.... udzielają rad inwestycyjnych. > > A to dobre, haha. Prowadził ślepy kulawego:) > > Jak miło będzie posłuchać wycia przegrywów jak przebijemy 2 pln:)
Przebili frajerze to ciebie poznańscy hakiem na 6 zł, jak będzie 2 zł to nadal będzie przegrywie w plecy 80% Ty jesteś tak durny że nawet liczyć nie potrafisz. Wliczając inflację to żebyś wyszedł na zero to akcja musiałaby kosztować 10 zł a to nigdy nie nastąpi. Liczyłeś tu na niesamowity zarobek. Moim zdaniem niesamowity zarobek to jest np x10. Czyli za jedną akcję 100 zł więc możesz pomarzyć i popisać bzdury i tylko tyle możesz menelu spod Dino.
Dnia 2024-04-16 o godz. 00:14 ~odp napisał(a): > Przewidywalny to ty jesteś ochleju, że naprany będziesz bredził na forum. Żal mi takich ludzi, mają smutne zycie:)
Twój idol Protasiewicz też wczoraj wszystkich wyzywał od pijaków, jak myślisz dlaczego? Przecież nawozie giełdowy wyraźnie kilka dni temu napisałem co zrobisz w tym tygodniu. Długo nie trzeba było czekać, poniedziałek i koziołek matołek urwany z choinki zaczął śpiewkę o poznańskich rybich .... Twoje debi.lne zachowanie jest cykliczne. Wystarczy prześledzić forum. Twój mózg ma prostą budowę cepa, dlatego można ze 100% pewnością przewidzieć co i kiedy się w tym pustym łbie ulęgnie.
ORMO czuwa , UB piję, Policja k...... , a ja żyje, taki slogan powtrzano za komunę i często słyszałam , więc tak ja nikogo nie namawiam na akcje , każdy ma swój rozum , stracić jest bardzo łatwo, sam jesteś dowodem i ja kilka razy też popłynąłem, dlatego nigdy nie namawiam na giełdę i wódkę , zawsze może być płacz i zgrzytanie zębami, coś o tym wiemy prawda .
Coś taki nerwowy, szparagi są bez papiera a jęczą, nie masz akcji a ryjesz więc luzik , nie musisz się martwić o moją kasę gdyż twoja mnie absolutnie nie interesuje, miłego
Haha i komu to nerwy puszczają. W pędzie poleciał do moderatorka, a nie było tam żadnego wulgarnego słowa. Co za typy, udają pewniaków a w nerwach paznokcie ogryzają. Haha.
Chyc za lola i wyluzuj:)Posiadacze tu spokojni. Można już liczyć zyski, wam zostało tylko żebranie o tanie akcje. Ostatni leszcz już oddaje, później będziecie gonić wyżej niż 3,5 pln:)
Nigdy chłopcze do medatora nie leciałem, wystarczy poczytać co piszesz , wniosek taki powyżej hu.a nie podskoczysz , ciepiesz się jął kaper w saku , bez papiera a tak swiruje , luzik kasy już nie odzyskasz na 100 procent, wszystko.
Mitomani, was weryfikuje rynek. Nie zarobiliście ani grosza na tym trupie. Możecie się obrażać na mnie, tylko po co. Snujecie wizje nie od dzisiaj i nie od dzisiaj nie zarabixie na rynku. To jest zwyczajnie śmieszne.