W którymś roku też podnieśli i teraz może podniosą do 0,10 gr ale nie zienia to faktu, że kasy na kapitale zapasowym jest już bardzo dużo który to będzie wypłacony jak to ujęte jest w raportach. Dlatego inwestycje plus zbierana kasa będzie zwrócona z naddatkiem jak i w kursie tak i dywidendzie.
To nie był "kurs" tylko chwilowy wystrzał spekulacyjny, a takowy należy po prostu ignorować na wykresie i tyle. To znacznie ułatwia postrzeganie rzeczywistości.
Max już ci wyjaśnił, a kupuje się w dołku który jest i sprzedaje na górce. Tutaj górka nie wiadomo ile wyniesie po oddaniu wszystkiego ponieważ wartość spółki będzie kolosalna, bo już teraz jest bardzo wysoka.
Witaj Ttt dziękuję u mnie wszystko ok jak zwykle obecna sytuacja zachęca do powiększenia portfela bo za tą samą kasę jest więcej akcji więc osobiście mi to pasuje. Patrzę daleko bo krótkowzroczność mnie nie interesuje i spokojnie czekam na nieuniknione ale jak to zawsze powtarzam każdy decyduje sam o swoich inwestycjach i kasie np. ostatnio poleciały spółki, które też powinny iść w górę a i tak pójdą dalej w górę np. ent itd. Powodzenia i samych trafionych inwestycji.