naprawdę martwiłem sie o naszego naczelnego wklejacza 1-mnanipulatora.
okazuje się jednak, że jest cały i zdrowy. publikuje teraz pod kilkoma nowymi nickami z kilku IP: ~Gruby [31.0.38.*] ~Benek [31.0.50.*] ~Nowak [31.0.33.*] ~Nowak [31.0.36.*] w ostatnim wątku (w którym jak zawsze bredzi głupoty i nie potrafi ich wytłumaczyć) zapomniał zmienić IP (to jego standardowy błąd) i okazazuje się, że autor Nowak (ten od IP 31.itd) ma ten sam IP co zaginiony 1-mnanipulator ~Nowak [94.251.238.*] 1-mna [94.251.238.*] po kilkunastu minutach Nowak znowu ma IP [31.0.32.*] kilka lat temu robił to samo zaczynając jako Jan. próbował męcić z kilkoma pobocznymi nickami i na dłużej został wujem. po tym jak oponeci zaczeli używać zwrotu "nie rób nas w wuja", obraził się i zarejestrował sobie nick 1-mna. ostatnio skompromitował się sromotnie / kilkukrotnie. nikt już nie reagował na jego wklejki o jajkach, wróżbach Nostradamusa i locie 1-MNA w kosmos, więc zniknął. na szczęście jest i znowu próbuje nas robić w wuja.
uwaga 1-mnanipulator dzisiaj publikuje jako ~Dziadek [31.0.33.*] znowu snuje domysły na temat przyszłych wyników. nic nie jest pewne, ale pobajdurzyć można. niedawno to samo IP miało jego inne wcielenie Nowak.
dzisiaj do grona nicków dołączył Autor: ~Qrwo [31.0.33.*] 1-mnanipulatorze, co się stało? dlaczego tak jedziesz po Pharmenie i jej cudownym wytworze 1-MNA? wydałeś już calą dywidendę? mam nadzieję, że wsród zakupów pojawił się słownik ortograficzny.
p.s. nie przejmuj się tak bardzo. mistrzu, wczoraj też się popisał wpisem o Wielkiej Brytanii. możecie sobie podać rękę.
1-mnanipulator o wielu twarzach oskarża mnie o używanie innych kont na forum Pharmeny. pomimo, że wysuwa te oskarżenia od kilku lat nie potrafi ich udowodnić. nie udowodni ich, ponieważ pisze od zawsze pod swoim nick'iem. za to sam w "gorących" okresach spółki publikuje posty pod wieloma nickami zaczynającymi się od IP 30.01.XX niestety jestem zmuszony odświeżyć ten temat, aby skłonić go do wyjaśnienia tego problemu. i przestrzec nowych inwestorów przed jego metodami.
1-mnanipulatorze, to dobre miejsce i czas aby zaprezentować tutaj dowody potwierdzające twoje oskarżenia.