Skoro juz minął czas w ktorym mogliby pokazać ze jakos sie rozwineli po covidowej hossie. Wczeniej bylo czekanie az branza motoryzacyjna wroci do normy, no i wrocila i co
Dnia 2024-04-07 o godz. 21:24 ~ark napisał(a): > zebys pisal głupoty
Jesteś tylko malutkim trybikiem w tym systemie, który nie ma pojęcia o tym, co już niedługo się stanie. Oj, będzie kwik, ale ja mam na takich wywalone x-D.
Ale ty żes perfidny naganiacz. W okresie około covodowim wierzyłem w takie brednie i źle na tym wyszedłem nie sprzedając za 5.50 i później stresując się spadkami, bo przez to że byłem początkujący słuchałem takich jak ty i myślałem że jak ma dobre "wskaźniki" i zarabia to nie może dużo spaść, a jednak
Dnia 2024-04-08 o godz. 14:14 ~Ark napisał(a): > Ale ty żes perfidny naganiacz. W okresie około covodowim wierzyłem w takie brednie i źle na tym wyszedłem nie sprzedając za 5.50 i później stresując się spadkami, bo przez to że byłem początkujący słuchałem takich jak ty i myślałem że jak ma dobre "wskaźniki" i zarabia to nie może dużo spaść, a jednak
Nie stresuj się, bo będzie jak w piosence Tilta- najciekawsze dopiero przed nami. :-).
Dnia 2024-04-08 o godz. 14:37 cmpunk napisał(a): > Dnia 2024-04-08 o godz. 14:14 ~Ark napisał(a): > > Ale ty żes perfidny naganiacz. W okresie około covodowim wierzyłem w takie brednie i źle na tym wyszedłem nie sprzedając za 5.50 i później stresując się spadkami, bo przez to że byłem początkujący słuchałem takich jak ty i myślałem że jak ma dobre "wskaźniki" i zarabia to nie może dużo spaść, a jednak > > Nie stresuj się, bo będzie jak w piosence Tilta- najciekawsze dopiero przed nami. :-).
kolejna ofiara tzw. holdu snw i jak zwykle wc**** w charkakterze pocierszyciela,..... klasyka na snw
a przyglądając się temu z boku ,.... kolejne udeptywanie "nowego" kolejnego dna i zaliczacie kolejne DNA
Dnia 2024-04-08 o godz. 22:25 cmpunk napisał(a): > Scettuś, twoje wynurzenia są coraz słabsze. Ale czas nadchodzi. Przekonasz się :-).
wcpunk A twoje zanurzenia są coraz głębsze i to już od 5,8x ,.... pamiętasz jeszcze te poziomy ?? możesz teraz o nich tylko pomarzyć Obecnie jak pisałem (nie raz) odchodzi na snw kolejne ,.... udeptywanie dna l a później kolejne NIŻSZE poziomy
Dnia 2024-04-09 o godz. 18:49 ~ark napisał(a): > "najciekawsze dopiero przed nami". - Klasyka Cmćpunka
Taaakkk od dawna , a w zasadzie od zawsze wcćpunk pisze tak jak byłby na niekończącym sie haju ,..... bo tylko na haju lub po pijaku ewentualnie na kacu można pisać taaaakie bzdety i to już od lat .
przypuszczam, że SNW wkrótce ogłosi swoją strategię rozwoju, co może spowodować większe zainteresowanie inwestorów, także znaczny wzrost cen akcji Wikany będzie miał wpływ na przyszłe wyniki na kolejne kwartały. Akcje WIK powinny nadal rosnąć, przynajmniej do czasu ogłoszenia wyników za kolejny kwartał.