• Neewsletter Autor: ~Kuslaw [5.173.154.*]
    Czekamy…
  • Re: Neewsletter Autor: ~Matiallegro [46.205.208.*]
    Jest już dostępny
  • Re: Neewsletter Autor: ~3xd [80.49.128.*]
    Jak dla mnie: wygląda minimum dobrze. Może sobie być zawieszony ile będzie trzeba byleby się po 12 otworzyło
  • Re: Neewsletter Autor: ~Matiallegro [46.205.208.*]
    Mam nadzieję że Playway ich poprowadzi i wyciągnie na prosto.
  • Re: Neewsletter Autor: ~Franek [5.173.4.*]
    Prosto - prosto tam gdzie przenoszą nas fabuły ich gier czyli w czarne odmęty piekła. Szczęśliwie jestem już tylko obserwatorem.
  • Re: Neewsletter Autor: ~Arbiter [31.0.94.*]
    Ja też. I śmieje sie z tych troli J.w. kurs zawieszony gry nikt nie kupil. A oni że jest dobrze. Dobrze to jest tylko w nesletterze:)
  • Re: Neewsletter Autor: ~3xd [217.97.74.*]
    Dnia 2024-04-08 o godz. 13:47 ~Arbiter napisał(a):
    > Ja też. I śmieje sie z tych troli J.w. kurs zawieszony gry nikt nie kupil. A oni że jest dobrze. Dobrze to jest tylko w nesletterze:)

Mnie niezmienne zastanawia Wasza obecność tutaj. Nie macie akcji i z głęboką troską martwicie się o nasze portfele.
    Niesamowite. Na forach innych spółek też tak się martwicie o akcjonariuszy?.

Arbiter powiedz mi jak mam wyjść z xxxxx ilości akcji? Nawet jak będzie notowanie to wystawiam PKC i jedziemy na 50 groszy albo niżej...
    Zrozum, że pozostaje więc mi tylko czekać i widzieć pozytywny w pozytywnych komunikatach spółki.
    PS. Mam nadzieje, że PLAYWAY trochę ustawił do pionu zarządzających MMS i najgorsze mamy za sobą.
    Pozdrawiam, D.
  • Re: Neewsletter Autor: ~Kuslaw [89.64.53.*]
    Rozczarowuje mnie spółka, tym razem nawalili nawet z newsletterem który powinien wyjść wczoraj…
  • Re: Neewsletter Autor: ~3xd [80.49.130.*]
    Dnia 2024-05-04 o godz. 09:44 ~Kuslaw napisał(a):
    > Rozczarowuje mnie spółka, tym razem nawalili nawet z newsletterem który powinien wyjść wczoraj…

Newsletter będzie 10 maja:
    "Przyczyną tego krótkotrwałego opóźnienia jest fakt, że chcemy podać państwu dokładniejsze dane na temat nowego, nie zapowiadanego wcześniej DLC do Succubus, które planujemy wydać jeszcze w maju. W ciągu najbliższego tygodnia planujemy opublikować stronę Steam oraz przedstawić graczom zawartość i skalę dodatku. Po ujawnieniu tych informacji, będziemy mogli przedstawić państwu więcej szczegółów."
    Pozdrawiam, D.
  • Re: Neewsletter Autor: ~Posiadasz [5.173.206.*]
    O jakich social mediach piszą w newsletter? Ja nic widzę żadnych ruchów w socialmediach.
  • Re: Neewsletter Autor: ~Janek [79.187.252.*]
    Pewnie patrzysz na facebook Madmind Studio na ktorego wrzucają tylko ważne rzeczy i żadko. Główny ruch jest na FB "The World of Agony" i twitterze
  • Re: Neewsletter Autor: ~Posiadacz [185.92.251.*]
    Tak. Zwracam honor, ale YT posucha.
  • Re: Neewsletter Autor: ~Posiadacz [5.173.176.*]
    Wreszcie coś pokazują, Nimfomanka hehe będzie R#$*""na jak akcjonariusze
  • Re: Neewsletter Autor: ~3xd [217.97.86.*]
    W poniedziałek będzie info o nowym DLC dla Succubus.
    Pozdrawiam, D.
[x]
MADMIND 3,18% 0,49 2025-12-19 16:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.