Dnia 2024-04-08 o godz. 13:47 ~Arbiter napisał(a): > Ja też. I śmieje sie z tych troli J.w. kurs zawieszony gry nikt nie kupil. A oni że jest dobrze. Dobrze to jest tylko w nesletterze:)
Mnie niezmienne zastanawia Wasza obecność tutaj. Nie macie akcji i z głęboką troską martwicie się o nasze portfele. Niesamowite. Na forach innych spółek też tak się martwicie o akcjonariuszy?.
Arbiter powiedz mi jak mam wyjść z xxxxx ilości akcji? Nawet jak będzie notowanie to wystawiam PKC i jedziemy na 50 groszy albo niżej... Zrozum, że pozostaje więc mi tylko czekać i widzieć pozytywny w pozytywnych komunikatach spółki. PS. Mam nadzieje, że PLAYWAY trochę ustawił do pionu zarządzających MMS i najgorsze mamy za sobą. Pozdrawiam, D.
Dnia 2024-05-04 o godz. 09:44 ~Kuslaw napisał(a): > Rozczarowuje mnie spółka, tym razem nawalili nawet z newsletterem który powinien wyjść wczoraj…
Newsletter będzie 10 maja: "Przyczyną tego krótkotrwałego opóźnienia jest fakt, że chcemy podać państwu dokładniejsze dane na temat nowego, nie zapowiadanego wcześniej DLC do Succubus, które planujemy wydać jeszcze w maju. W ciągu najbliższego tygodnia planujemy opublikować stronę Steam oraz przedstawić graczom zawartość i skalę dodatku. Po ujawnieniu tych informacji, będziemy mogli przedstawić państwu więcej szczegółów." Pozdrawiam, D.