76500- ciesze się, że nie jest dopisane zł, bo byłoby to niewiarygodne, a tak mamy pole do domysłów. Przyjmijmy zatem, że chodzi o 76500gr co daje całkiem realne 765zł i ja więcej nie potrzebuje. Tylko kiedy przelew???
Pytania o czary to do Magika. Przecież kupców jest wielu, biją się podobno nawet o nasze papierki. Jeden z drugim niedawno tak tu prawił. Takie cuda tylko w oil-u.
Oczywiście że się bija , tak jak ostatnimi razy skup był w połowie marca ile razy już poczuliście te miliony? Tzn ile wydaliście z tych forumowych wyimaginowanych milionów?
Dnia 2024-04-06 o godz. 07:40 ~Fantazja napisał(a): > Oczywiście że się bija , tak jak ostatnimi razy skup był w połowie marca ile razy już poczuliście te miliony? Tzn ile wydaliście z tych forumowych wyimaginowanych milionów?
Ostatnio je czułem latem ubiegłego roku kiedy pojawił się mataczikombinaczi. Wcześniej nie pamiętam. Ale na zapas nie wydałem ani jednego, bo problem będzie jak żaden nie wpłynie.
A mi się zdaje, że wszystko płynie na konto Karola, dlatego jest taki pewien, że inni nic nie dostaną, więc trudno mu się dziwić, że bardzo się z tego cieszy. Ma też powiązania z nowym zarządem i wie co nas czeka. Mafii nie poradzimy.