• wraca stare? Autor: ~vvv [195.205.238.*]
    czyżby nowe wypłaszczenie kursu, tyle że wyżej niż poprzednie? chyba warto poczekać i zobaczyć, ile jeszcze stopni będą miały te schody
  • Re: wraca stare? Autor: ~Max [104.28.131.*]
    Na tym wypłaszczeniu nic nie uzbierali, dopiero na 70 zł by zebrali dość dużo .
  • Re: wraca stare? Autor: ~rex [91.221.215.*]
    pytanie: kto niby zbiera?
    Bo Cedrob od 8 miesięcy nie wykazuje żadnych wzrostów liczby akcji
  • Re: wraca stare? Autor: ~Julia [5.172.255.*]
    Ipopema jako animator zbiera i później w zaproszeniu wrzuca do worka Cedrobu zarabiając przy tym duże kwoty.
  • Re: wraca stare? Autor: ~Max [104.28.45.*]
    Od ostatniego zaproszenia czyli 8 miesięcy temu animator mógł nazbierać z 300 tys papieru ,trochę się przewinęło akcji .
    Nigdy w życiu, tyle nie nazbierał, może 50 tys. Reszta obrotu to przerzucanie z worka do worka robiąc pozorny tłok. Psychologia giełdy.
  • Re: wraca stare? Autor: ~Kudłaty [46.205.208.*]
    Mają na słupach pewnie nieoficjalnie ze 100-150 tysięcy akcji i trochę oficjalnie do animowania kursu. Myślę że do 95% brakuje im z 800tys akcji.
    Nie przekroczą 95%, rodzina Dudów ich blokuje. Ipopema chce od mniejszościowych wycisnąć ile się da, stąd te zagrywki. Na koniec w wezwaniu zapłacą na poziomie zaakceptowanym przez Dudów .
  • Re: wraca stare? Autor: ~selsyn [91.208.93.*]
    Uważam wysoce prawdopodobne zaproszenie jeszcze w kwietniu.
  • Re: wraca stare? Autor: ~Max [104.28.45.*]
    Pisałem już rodzina Dudów nie ma 5% , jak by prześledzić komunikaty to że 3% ich fundusz ma , reszta w rekach drobnych . Jak ktoś śledził kurs inflację 350 to było można zobaczyć ile drobni mają akcji ,a duża część drobnych nie wystawiła wtedy akcji .
    Bogna i Maciek mają osobne pakiety ale razem jest to ponad 5%.Poszukaj sobie starsze infa
  • Re: wraca stare? Autor: ~Max [46.205.140.*]
    To czemu przy pakiecie 5% jak twierdzisz , nie uczestniczyli w walnym jak cerdrob chciał zrobić emisję akcji i drobni (ekipa Loczo) musieli sami ją zaskarżać .
  • Re: wraca stare? Autor: ~marek [81.190.243.*]
    Wtrącę się do narracji: Rodzina Dudów obejmowała akcje po 11 zł i by sprzedała w wezwaniu po 7 zł. Firma była ich dorobkiem wielu lat, ziemia około 5000 ha to też ich własność była. Poprzez emisję nic by Cedrob nie wskurał bo to zagrywka prawnie niedopuszczalna zwiększania pakietu emisją i wycofanie z gpw., stąd ta bierność Macieja i Bogny. Każda firma chcąca przekroczyć próg 95% imała by się tych ruchów. Szanujmy się. Pozdrawiam małych, dzierżących akcje Gobarto.
  • Re: wraca stare? Autor: pilot_programista [149.102.244.*]
    od ostatniego (27.08.2023) komunikatu a nabyciu jakichkolwiek akcji wolumen to niecałe 300 tys. więc jest to matematycznie niemożliwe nawet jakby 100% akcji które były w obrocie były kupione przez animatora albo słupa :)
    poza tym zarówno ja sam jak i kilku moich znajomych trochę w tym okresie zebrało
  • Re: wraca stare? Autor: ~akcjonariusz [109.243.144.*]
    Ja zebrałem prawie 20 tysi.
  • Re: wraca stare? Autor: ~marek [31.130.104.*]
    Rekin, ale dlaczego dalej nie zbierasz ? Obroty zerowe. Niektórzy sądzą ze akcje będą po 300 i więcej.
  • Re: wraca stare? Autor: ~Max [104.28.131.*]
    Marek zmień płytę ,bo powtarzasz się ,przy 28 i niżej pisałeś to samo .
[x]
GOBARTO -1,71% 23,00 2025-11-06 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.