Z całym szacunkiem, to już nie będzie rosło do kilku PLN?
Główny optymista forum będzie teraz prowadził dyskusję do ilu i jakiej ceny walor nie spadnie?
srak a nie znak, fikoła wywalilo od 90groszy i nic sie nie dzieje, zero zainteresowania. Raporty niby ok a stagnacja jakby trupy wszedzie byly jakieś pochowane. Kiedy to ma niby ruszyć @200 twoim zdaniem? Bo gadanie "zbierają" to już słysze kilka lat. O @Hehe nie ma co sie wypowiadać bo sam powiedział, że nie ma papiera więc jest tylko brzęcząca muchą
> Dzień przed szczytem pisze (kurs max 0,788)
> >
> > > I zwała.
> >
> > >
> >
> > > Dnia 2021-01-07 o godz. 18:58 ~200mln napisał(a):
> >
> > >
> >
> > > > Pełna zgoda ze wskazaniem na 3zł
> >
> > >
> >
> > > Szczyt podbitka a potem już zjazd (kurs max 0,78)
> >
> > >
> >
> > > Dnia 2021-01-08 o godz. 09:33 ~200mln napisał(a):
> >
> > > > Jeszcze nie rośnie. Na razie ubijamy dno.
> >
> > > > > Wzrosty dopiero przed nami
> >
> > >
> >
> > > Nawet pod uchwałę o skupie naganiał a kurs poleciał.
> >
> > >
> >
> > > Kurs max 0,65
> >
> > >
> >
> > > Dnia 2020-12-30 o godz. 11:25 ~200mln napisał(a):
> >
> > >
> >
> > > > Wszyscy czekają na espi z uchwałą zarządu.
> >
> > > > > Kto kumaty ten zbierał wcześniej
> >
> > >
> >
> > > Dnia 2020-12-28 o godz. 19:21 ~200mln napisał(a):
> >
> > >
> >
> > > > Niedługo się przekonamy jaki będzie zasięg wzrostów.
> >
> > > > > Osobiście obstawiam przedział 2-3 zł.
> >
> > > > > Ale to już po skupie.
> >
> > >
> >
> > > I to jest najzabawniejsze :)
> >
> > >
> >
> > > Dnia 2020-12-09 o godz. 13:08 ~200mln napisał(a):
> >
> > > > Arkusz z prawej świeci pustkami.
> >
> > > > > Wystarczy jeden impuls i mamy 7 z przodu jak nie więcej.
> >
> > > > > Wykup akcji robi się póki jest tanio.
Sypią ci co raport od 1zl naganiaczu ,zawisles na haku lata temu i zaklinasz rzeczywistość .
Tyle lat spadków ,onroty mizerne a jak skoncza na fixach to sie zdziwisz
Gościu, nie baw sie w Heheszke typa co nie ma ani jednej akcji (sam sie do tego przyznał). Rzuciłeś zakładem to teraz bij sie w pierś, że jednak dotkneło 26. A jak serio dojedzie do 10? to co wtedy bedziesz gadał? "oooo czas na zbieranie". W sumie jak tak popatrzeć to bym sie nie zdziwił jakby hehe i 200 to jedna i ta sama osoba
Typie, co mnie to obchodzi, że postawiłeś 10 tysi. Mogłeś nawet postawić 5 trylionów. Powinieneś stanać i powiedzieć "sory chłopoki myliłem się". A Ty mi wyskakujesz z głupotami. Nie potrafisz przyznać się do błędu to twoje gadanie jest nic warte. "oooo ale teras jezd snofu 29 groszy czyly poszło f gure". Zakładałeś sie o 26, trzasło o 26 tyle w temacie, twoje gadanie jest warte 0 (słownie zero) dolarów
A to zaraz zaraz... "mądrzenie się" powinno się zaliczać do tego twojego gadania, że nie spadnie do 26 prawda? I dalej nic nie słysze, że jednak nie miałeś racji? Ciagle tylko na hehe nadajesz jak każdy tutaj wie, że on do gadania nic nie ma. Racja mogłem się zakładać, ale dobrze że tego nie zrobiłem bo bym wygrał i nic z tego nie miał tak na prawde bo nie jesteś wiarygodny. Każdy twój strzał w sumie też nie jest trafny? chyba przy 70 tez mówiłeś, że nie spadnie.
Już jakiś czas temu też to stwierdziłem. Jednoosobowy generator ruchu informacyjnego. Zawsze w którąś stronę nagonki ktoś uwierzy i minimalna płynność na spółce jest.