jak zapewnił Garwol, nie ma żadnego ryzyka, że SSI będzie miało problemy z realizacją prognozy rocznej. Plan zakłada, że sprzedaż sięgnie 22 mln zł (w 2008 r. było to 16 mln zł), a zysk netto wyniesie 3 mln zł, wobec 2 mln zł rok temu. – Prędzej będziemy rozważali podniesienie założeń na bieżący rok, niż obniżanie poprzeczki – podsumował dyrektor.
ale to było w 2009 roku:)
na dzieńdzisiajszy nie am żadnego info o kontraktach w 2009 r:)
oprócz jednego z końcówki 2008 roku na kwote 300 netto - zysk oczywiście i to tyle z dużych kontraktów w 2009 roku:)
przykro mi ale ta spółka nie pojedzie na 47 gr i narazia nie uda im się wejść na gpw:):)
Dnia 2009-04-19 o godz. 20:40 ~nieogar napisał(a):
> uśredniałem uśredniałem i uśredniałem:):) miałem 27 średnią
> iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
już nie mam akcji:):):)
> hahahahahahaha
A ja średnia 0,22 i dalej mam hahahaha
pomijając to jesteś niesmaczny do 0,27 to była git spółka a teraz to pewnie syf tak??
ja jeszcze kupie ale narazie ma już chwilowo dosyć zamulania na ssi:):)
o prosze jest info o tesco :_ 140 tyś netto hahahaha
ludzie tu będą poważne proble z realizacjią prognoz!!!!!!
w 2008 mieli ledwo 2,01 zysku a teraz chcą 3 mln:):)
w jaki sposób ??
poczytajcie sobie o kontaraktach w tamtym roku a jakie mają w tym roku????
będzie niewesoło na tej spółce
nieogar koleś, jeszcze niedawno pisałeś w samych superlatywach, a teraz co? albo sprzedałeś akcje po 34gr i masz w diupie wszystkich albo żałujesz że nie sprzedałeś za 35gr. koleś, zastanów się, przecież była mowa o tym, że trzeba być cierpliwym, a Ty co? wyłamujesz się?
właśnie sprzedałem po 33,34 i 10 koła ostatnie za 35:)::):)
i narazie nic nie kupuje:):)możecie liczyć na mnie ja ssi będzie znowu po 26 i mniej to dokupie ale narazie tak myśle że za długo trzeba czekać:):) mam 2 działki na oku i potrzebowałm kasy ale jeszcze kiedyś kupie ssi!!!!!