spekula wwalila wam kiszonke i teraz bedziecie sie kisic a cala gielda bedzie szla w gore. Za chwilke okrzykniecie mnie durniem ale sami niedlugo sie przekonacie. Milego kiszenia. Spadek na 1,40
Już jestes w Irlandii...?
Jak tam, chwilowa przerwa na zmywaku...?
No jak sie właściciel dowie, że z internetu korzystasz,
to Cię wywali i znowu będziesz marzył o kasie na GPW...
Lepiej trzymaj się zawodu...
W końcu masz odpowiedzialną pracę...
Pozdrawiam Cię pomywaczu...
pewnie nażarł sie kiszonki którą jego tatuś dla zwierząt przeznaczył a że była przefermentowana dlatego tak bredzi:-). Och.... co te biedne bydlaki będą teraz jadły? jacer wstydź się!
No ale o czym chcesz za miesiąc rozmawiać...?
Następny urlop,
to może na Boże Narodzenie dostaniesz...
Lepiej zajmij się pracą,
bo jeszcze przez rostargnienie,
płynem do mycia naczyń,
komputer szefa zalejesz...
Rób to do czego masz powołanie,
a grę na GPW pozostaw innym...
nie nabijajcie się z niego prosze! chłopak tej kiszonki pewnie w irlandii sie najadł. A co ma jeść? na GPW zarobił tyle że na żarcie dla psów nie wystarczy. Na zmywaku to on nie pracuje, pewnie na jakiejś farmie.
co zrobi giełda za miesiąc to ty nie masz zielonego pojęcia a twoim jedynym celem jest utrzymywanie tych załosnych postów na widocznym miejscu. Tylko po co??? albo czujesz sie niedowartościowany albo.....? i zastanawiam się teraz dlaczego daje się wciągać w te bzdety...? pewnie dlatego że że w weekend lubię strzelić sobie kilka browców:-)koniec.
jacer daj spokój zostaw tych pseudo inwestorów kapitał musi sie skądś brać ( od takich jełopów ) .................... kazdy normalny wie ze NTT to papier do d.....y
Jacer...!!!
Zaimponowałeś mi...!
Niby zwykły pomywacz, ale ma zastępcę...
No cóś takiego, chłopie nie wiedziałem,
że Ty kierownikiem jesteś na tym zmywakui i podwładnych masz...
No bolo, a teraz do roboty,
bo samo się nie pozmywa...!
widzisz biker siedzę piję dobre brendy i jest ok tydzień minął fantastycznie kasa urosła w domu ok jutro spotykam wspaniałych ludzi na poziomie jestem szczęśliwy ........... a ty biedaku sfrustrowany i ciagle o tym zmywaku masz jakies koszmary co szef był homo i molestował cię ? uciekłeś do pracy przy pilnowaniu cmentarza ? tam jest spokój co ? zostaw te giełde w cholere pozyj trochę chłopie otwórz się do ludzi nie każdy jest pedałem , nie każdy chce zrobić ci krzywde
powiem wam coś pseudonaganiacze, choć pewnie nie powinienem zniżać się do waszego poziomu, kupiłem te spółkę za 0,82zł jak doszło do 2,03 sprzedałem tyle żeby odzyskać kapitał reszta jest za darmo i to zabawa taka jak kibicowanie własnej drużynie (drużynie o której wiem że ma solidny warsztat i dobry układ w tabeli) a takie głupki próbują mi to psuć. tylko po co? przecież nikt z waszych kretyńskich rad nie korzysta. już kiedyś napisałem do jednego z was na jakiej podstawie przewidujesz spadek? napisz czy przewidujesz to z AT czy AF? pewnie dletego że w kluczowym momencie macie problem ze wzwodem i myślicie że wszystko opadnie a szczególnie NTT.
Szanowny Kukri...
Zwracam Ci uwagę,
że nie powinieneś używać skrutów AT i AF,
a jedynie pełne nazwy.
Bo oni tego nie rozumieją...
Co oczywiście nie przeszkadza im wcale,
w wypowiadaniu sie na tym forum...
A poza tym, to naprawdę nie ma się czym przejmować...
Masz całkowitą rację,
kijem Wisły nie zawrócą...