• OSTRZEGAŁEM PRZED JRH I TERAPIĄ Autor: ~oze [62.182.215.*]
    OZE OSZUST PISAŁ ZE TERAPIA IDZIE OK HAHA NIE NA ŻADNYCH ZAGROŻEŃ ONI WIEDZĄ HAHA ZE NIC NIE MA HAHA TA TERAPIA TO POŚMIEWISKO HAHA SPOLKA MITOMANA W RAPORCIE NIE MA ZAGROŻENIA HAHA I MYK ZNÓW NIE ICH WINA HAHA
  • Re: OSTRZEGAŁEM PRZED JRH I TERAPIĄ Autor: ~Inwestor [46.204.110.*]
    Przeczytaj uważnie komunikat . Jest tylko opóźnienie a wyniki są obiecujące . Nie siej paniki bo nic nie ugrasz :)
  • Re: OSTRZEGAŁEM PRZED JRH I TERAPIĄ Autor: ~fan [83.238.203.*]
    haha opoznienie w czyms co jest blefem? hahah dobre hahaha
  • Re: OSTRZEGAŁEM PRZED JRH I TERAPIĄ Autor: ~Fibak [192.38.135.*]
    HAHA NIE MA ŻADNEJ TERAPI TAK JAK TU PISANO HAHA.. MIELI LECZYĆ KOLEJNYCH 6 osób .. a do 31 marca tegobroku nic nie zrobili haha bo wiedzą że to lipa jest .. i teraz zaniża wycenę spółki bo jest nic nie warta i akcje będą po 1 grosz .. ale was znowu przekręcił haha no oze .. oni już wiedzą miałeś rację wiedzą że jest lipa .. to ciszeski zodziej bandyta
  • Re: OSTRZEGAŁEM PRZED JRH I TERAPIĄ Autor: ~Fibak [192.38.135.*]
    NAPRAWDĘ TO JEST NIESAMOWITE HAK WAS TU CISZESKI WYSTEROWAŁ TAK PERFIDNIE NA ŻYWCA .. TRĄBIŁ ŻE JESZCZE TYLKO 6 OSÓB A TU NAGLE ŻE WSZYSTKO WSTRZYMANE BYŁO A DRUGI OZE JAK WAM TU WCISKAŁ JESZCZE TYDZIEŃ TEMU ŻE 6 OSÓB JUŻ KOŃCÓWKA BADAŃ .. DOBRZE ŻE NIE ZAROBICIE TEN OBRÓT DZIŚ TO SPEKOLA RUCHY NA SLUPACH NIKT INNY TU JUŻ SIE NIE WKRĘCA … TERAZ WYCENA HAHA BARDZO NISKA BĘDZIE TO LOGICZNE NIE MA TA SPÓŁKA NIC .. TOTALNE ZERO I ZJAZD Z AKCJAMI DO ILU ??? 1 grosz ??? A oze juz ucichł ???haha
  • Re: OSTRZEGAŁEM PRZED JRH I TERAPIĄ Autor: ~pio77 [62.182.215.*]
    Mitoman
[x]
JRH -4,30% 4,90 2025-12-16 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.