• Cisza Autor: ~Orzel74 [188.146.252.*]
    Jakby na szczury trutkę rozpylili.
  • Re: Cisza Autor: ~Ha [86.31.0.*]
    Widocznie szczury obkupily sie juz na nizszych poziomach
  • Re: Cisza Autor: ~Wrocek [89.65.176.*]
    wyjdą
  • Re: Cisza Autor: ~a2a [84.205.172.*]
    Ciekawe jak się dziś czuje nasz "mundrala" otco. Ciekawe z czym wyskoczy aby uzasadnić sobie sprzedaż.
  • Re: Cisza Autor: ~Bot [104.28.45.*]
    Musi czuć się podle patrząc na te wzrosty…
  • Re: Cisza Autor: ~Ryszard1 [178.43.220.*]
    Osoby słabe psychicznie nie wytrzymują cisnienia i się ewakuują... Cieszymy się że nas to nie dotyczy
  • Re: Cisza Autor: ~xyz [178.36.7.*]
    Dnia 2024-04-04 o godz. 17:20 ~Bot napisał(a):
    > Musi czuć się podle patrząc na te wzrosty…

najlepsze ze ta miernota inwestycyjna probowala mnie pouczac w kilku watkach.... Mnie pouczać czujecie to ?! hahahah jak zwykle wyjasnienie rynkowe nastapilo i juz jest bardzo cichutko....
  • Re: Cisza Autor: ~Orzel74 [194.15.120.*]
    Kurcze chłopie przestań. Gdybym cię tu widział przy 10 cy 15 zł a ja cię tu widzę jak na OML czy CIG na ostatniej prostej. Pokory
  • Re: Cisza Autor: ~xyz [178.36.7.*]
    Dnia 2024-04-04 o godz. 23:30 ~Orzel74 napisał(a):
    > Kurcze chłopie przestań. Gdybym cię tu widział przy 10 cy 15 zł a ja cię tu widzę jak na OML czy CIG na ostatniej prostej. Pokory

pokore to ty miej gdzie marnujesz kapital siedzac w 10 spolkach jednoczesnie z ktorych rosnie 1 max 2.... moje prawie zawsze rosna tym sie roznimy marnujesz kapital lamusie
  • Re: Cisza Autor: ~a2a [84.205.172.*]
    Jak by orzel mial kapitał kieszonkowy tez by musiał skakać po jednej spółce, ty tego leszczu nogdy nie zrozumiesz jak się inwestuje majac hajs a nie kieszonkowe. Więc zamknij buzie bo kazdym wpisem udowadniasz jaką jesteś miernotą.
  • Re: Cisza Autor: ~Orzel74 [188.146.252.*]
    A skąd ty to wiesz jak zachowuje się mój portfel. Scope, PLW od początku, Sonka, Factory, PGMSA. Co ty możesz wiedzieć o ucieczce z podatku na koniec roku. Twoje pisanie o swoich sukcesach jest nie do zweryfikowania. Jak będę inwestował tak niskim kapitałem jak ty to wtedy zastosuję twoją średniowieczną metodę jednej góra dwóch spółek. Oby taki czas nie nastąpił.
  • Re: Cisza Autor: ~Xyz [31.0.57.*]
    Ucieczce od podatku hahahaha dobra wapniaku biedny już się nie kompromituj. Co do tego pierwszego klauna no akurat tak się składa że rozkładam na maks 3 spółki i dlatego szybko się bogace bo nie ma większej głupoty niż nadmierna dywersyfikacja ale klauny nigdy tego nie zrozumia bo nie umia liczyć
    Tak myślałem, prosty chłopak z nikłymi zyskami nie zrozumie. Inwestycyjny dzban.
    Do 10 milionów złotych nie ma potrzeby rozkładać na więcej niż 3 podmioty tylko trzeba odpowiednio spółki dobierać . Żeby płynność była tu np spokojnie można się zapakować za 500-600 tysięcy więcej to już przesada
    Uczą was żeby rozkładać na więcej żebyście prowizji więcej płacili ale oczywiście klauny tego nie widzą hahahaha. No cóż prawo silniejszego. Taki z nikłymi zyskami jestem że mógłbym cie wykupić z całą rodziną
    Napisz książkę na ten temat i du-py nie zawracaj
  • Re: Cisza Autor: ~InfectionFreeZone [37.47.180.*]
    Akcje ma smart money, nie potrzeba rozgłosu, reszta się dowie z komunikatów.
[x]
GAMEOPS -1,48% 13,35 2026-05-13 16:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.