Dnia 2024-04-04 o godz. 17:20 ~Bot napisał(a): > Musi czuć się podle patrząc na te wzrosty…
najlepsze ze ta miernota inwestycyjna probowala mnie pouczac w kilku watkach.... Mnie pouczać czujecie to ?! hahahah jak zwykle wyjasnienie rynkowe nastapilo i juz jest bardzo cichutko....
Dnia 2024-04-04 o godz. 23:30 ~Orzel74 napisał(a): > Kurcze chłopie przestań. Gdybym cię tu widział przy 10 cy 15 zł a ja cię tu widzę jak na OML czy CIG na ostatniej prostej. Pokory
pokore to ty miej gdzie marnujesz kapital siedzac w 10 spolkach jednoczesnie z ktorych rosnie 1 max 2.... moje prawie zawsze rosna tym sie roznimy marnujesz kapital lamusie
Jak by orzel mial kapitał kieszonkowy tez by musiał skakać po jednej spółce, ty tego leszczu nogdy nie zrozumiesz jak się inwestuje majac hajs a nie kieszonkowe. Więc zamknij buzie bo kazdym wpisem udowadniasz jaką jesteś miernotą.
A skąd ty to wiesz jak zachowuje się mój portfel. Scope, PLW od początku, Sonka, Factory, PGMSA. Co ty możesz wiedzieć o ucieczce z podatku na koniec roku. Twoje pisanie o swoich sukcesach jest nie do zweryfikowania. Jak będę inwestował tak niskim kapitałem jak ty to wtedy zastosuję twoją średniowieczną metodę jednej góra dwóch spółek. Oby taki czas nie nastąpił.
Ucieczce od podatku hahahaha dobra wapniaku biedny już się nie kompromituj. Co do tego pierwszego klauna no akurat tak się składa że rozkładam na maks 3 spółki i dlatego szybko się bogace bo nie ma większej głupoty niż nadmierna dywersyfikacja ale klauny nigdy tego nie zrozumia bo nie umia liczyć
Do 10 milionów złotych nie ma potrzeby rozkładać na więcej niż 3 podmioty tylko trzeba odpowiednio spółki dobierać . Żeby płynność była tu np spokojnie można się zapakować za 500-600 tysięcy więcej to już przesada
Uczą was żeby rozkładać na więcej żebyście prowizji więcej płacili ale oczywiście klauny tego nie widzą hahahaha. No cóż prawo silniejszego. Taki z nikłymi zyskami jestem że mógłbym cie wykupić z całą rodziną