Ktoś cały czas upycha akcje i podnosi walor 1 sztuką do góry.
Moim zdaniem będzie zjazd :/
Ale oczywiście to moje zdanie proszę się nie sugerować:)
A trolle z góry dziękuję za wasze opinie :)
Pozdrawiam
Dnia 2024-04-04 o godz. 19:12 ~Rk napisał(a): > Zaczekam na Twoje :) > > Ale trochę niżej :) > > Miłego wieczoru.
leszcze mające po 3k padliny nie powinni zajmować tu miejsca, niech się lepiej wypowie Wasz guru piracik33 on wie najlepiej, od siebie dodam że cała giełda ledwo zipie więc takie spółki jak ta co nie ma fundamentów, przychodów czy zysków rosnąć nie może.
Niestety jeszcze w dół zejdziemy :)
Obstawiam koło 20-21zł
I wtedy znikną zlecenia sprzedaży i zacznie się korba.
Ale dalej podtrzymuję że to moja opinia :)
Tu musimy jeszcze poczekać tymczasem polecam bo mega potencjał...
Zaczynają się duże inwestycje kolejowe na najbliższe lata od podpisania umowy o najwyższej wartości w historii !!! Kupujcie akcje teraz jak jest jeszcze tanio Trakcję , Torpol i ZUE bo lata 2024-2028 będą należały do tych firm ( polecam do portfela dodać wszystkie jako dywersyfikację tego sektora ) !!!
https://www.wnp.pl/logistyka/takiej-budowy-na-kolei-jeszcze-nie-bylo-pochlonie-5-mld-zl,821802.html
Naganiać to po pierwsze trzeba umieć. Te spółki już porosły pareset %. Kontrakty kontraktami ale moce przerobowe w budowlance nie tak łatwo zwiększyć w krótkim czasie. Tym bardziej że Ukraińcy się powolutku zawijają z tego grajdołu. Tory i elektrownie atomowe oczywiście to dobry target ale to się wszystko rozlozy w czasie więc trzeba się nastawić na długoterminowa inwestycje. Przewaga Medicalgorytmics jest fundamentalna ..to jest spółka technologiczna i tu zdecydowanie wydajniej i szybciej przebiegają procesy skalowania biznesu. Mówił o tym nawet Kris przy okazji ostatniego wywiadu. Poza tym jaka jest marża w budowlance ? 5% (PXM) 10% Mirbud, ile ma Torpol nie wiem ale nie więcej jak 15%. A ile ma i będzie miał w przyszłości MDG? Czekać cierpliwie na VCASTA a będziecie zadowoleni i tyle w temacie
Mądrego miło posłuchać, ale przede wszystkim przekonać się do niego warto. Nie dziwię się, że Piracik nienawidzi tych, którzy mówią prawdę. Po prostu psują mu biznes.
Rk a jaki masz cel tej agitacji teraz jak bedziesz kupowal za 20zl hahhaha
Jaki tłuman mysli ze ktoś się połakomi i sprzeda z nadzieją odkupienia nizej.....hahahah