• Ściema ta spółka Autor: ~Papkin [70.34.253.*]
    Nic się nie dzieje, tylko imitowanie. Planu jak widać brak.

Wiązałem z tą spółką większe nadzieje, bo poważny akcjonariusz się pojawił. Ale on chyba poważnie tej spółki nie traktuje.
  • Re: Ściema ta spółka Autor: ~dolar [37.30.114.*]
    Tak - Trzeba sprzedać i wrócić jak będzie plan, przynajmniej będzie jasne w co się wchodzi i jakie nadzieje należy z tym wiązać.
  • Re: Ściema ta spółka Autor: ~dolar [37.30.114.*]
    trochę czasu i akcji od ostatniego wpisu minęło - oddałeś Papkin? czy to inni?
  • Re: Ściema ta spółka Autor: ~Max [104.28.45.*]
    Od 3 dni nawet nawet te obroty
  • Re: Ściema ta spółka Autor: ~piotr [83.30.63.*]
    26.04.2024 raport roczny, a potem pewnie zjazd, jak to już bywało w całkiem nieodległej przeszłości, ja się tym wzrostem póki co nie podniecam
  • Re: Ściema ta spółka Autor: ~dolar [37.30.117.*]
    Raport - a w jakim celu chciałby ktoś z was czekać czy oglądać Raport Roczny CPD? - skoro chyba po ostatnim kwartalnym jesteśmy świadomi ze w spółce jest "czysto i pusto" a na koncie zostało na 31.12.2023r. pewnie jakieś 100 tys zł.
    - to co tu i teraz idzie to nie ma wiele wspólnego z raportem bo nawet za I-sze półrocze 2024 nic się nie objawi, skoro Spółka obecnie jest skorupą - chyba policzymy kasę z umorzenia jako powrót około 450tys zł.

Póki co czekam na porządkujący i odblokowujący dalsze działania wpis w KRS (a widać, że jest już na ukończeniu).

Następnie ESPI o tym fakcie i wtedy może w końcu ESPI o zakończeniu przeglądu opcji strategicznych.
  • Re: Ściema ta spółka Autor: ~piotr [83.30.63.*]
    z nas to raczej każdy wie, że w raporcie nic ciekawego nie będzie, miałem na myśli raczej spekułę podbijającą kurs pod raport
[x]
CELTIC 7,87% 5,48 2025-09-22 16:42:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.