Sprzedaz za pierwszy kwartał szacuje wzrost r/r w okolicach miedzy 5-10%
Możliwe (choc nie konieczne) odbicie (jedna sesja) max 75gr i dalszy powolny zjazd kursu na południe. 80gr jest oporem nie do przejscia, trend jest oczywisty i silny a 60gr nieuniknione. Do końca roku 40gr bardzo mozliwe.
Koniecznie misiu pacanie zjazd na 40gr.
Tj 50% w dół
Urodzony strateg gdzie 80gr dla niego to sufit nie do przebicia.co ty będziesz bredził za miesiąc....
Niech otworzą tylko 10 do 15 lokalizacji w tym roku to będzie niesamowity rozwój
Ważne żeby były w atrakcyjnym miejscu z dobrymi franczyzobiorcami firma nie może sobie pozwolić na bylejakosc już nigdy.
Sfinks fajko, przejrzyj ten watek i przypmonij sobie co pisales miesiac temu naganiaczu! Pytales mnie co ja bede bredzil za miesiac. Otoz minal miesiac, bylo 76gr a teraz jest 72gr. Kierunek 60gr
noooo w komunikatach spolka jest dobra. Po ekspansji na Egipt, sieci hoteli i 30 restauracjach w tym roku teraz chyba czas na przejecie Macdonaldsa i wyprawy kosmiczne :-)
Misiu kociokwiku dostaniesz tak się ekscytujesz spolka, ktorej nie masz akcji i która wg Ciebie jest bankrutem a ja ci powiem chciałbym mieć taką spółkę i rocznie odcinać 20 mln będąc jeej właścicielem ha ha udany z Ciebie misio
Właśnie jedyny problem sfinksa jest taki, ze sami kupony odcinają a z giełdą się nie dzielą. W zarządach po bunkrowani i milionowe wypłaty biorą. A inwestorzy w dupie. Natomiast spokojnie, wierzę że i im się zacznie chcieć poważnej forsy z dywidend co roku. a nie tam sciemniac po milionach rocznie. .