Schodzi pięknie schodkowo. Pyk pyk i mamy już 8 groni. Jutro pewnie 7 groni lub mikro podbitka aby nie wystraszyć. I tak tydzień w tydzień i wylądujemy za 2-3 miesiące na 3 goszach. Już sobie spółdzielnia to wymyśliła.
wysil się bardziej...tyko po co ? ja bym się skłaniał na forumowe mądrości łamany 1gr na pół ! przy tylu akcjach możesz być akcjonaruszem, że hej wiesz po co ? dołącz do spółdzielnio gamoni, bo wiem, że mało zarobili ledwo przebijając 0,1 powodzenia i więcej kultury
Nie do mnie takie teksty. Jestem na gpw I nc od 10 lat i nie wierzę w te bajki. Podbili dokładnie o taką samą wartość jak w grudniu 2022. O identyczny mnożnik. Można sprawdzić. Przypadek? Wiadomo co po grudniu potem się działo. Nie wierzę w przypadki. Tu Singapur i spółdzielnia 7 akcjonariuszy która brała emisję po 10 gr za 4 Banki jak uzna że nadszedł czas na up to to zrobi i poszybujemy w kosmos kilku złotowy. A teraz to podbitka i będziemy spadać na nowe minima czy się to komuś podoba czy nie. I tyle. I żadne zaklęcia tu nie pomogą a kasa ulicy to drobne. Gdzie były obroty dzienne max 2-3 tys zł a tu nagle robi die 500 tys. Zł. Wiadomo że to spółdzielnia bije aby taniej zebrać. Klasyk.