• DO KRYTYKÓW BANKIERA 1972 Autor: ~mariusz zSiemianowic [213.158.197.*]
    Dajcie sobie spokój gość pisze najsensowniejsze posty na forum chyba że ja mam takiego pecha i nie trafiam na mądrzejsze jeżeli tak to proszę o autorów godnych przeczytania . I nie chodzi mi o posty typu jutro zawała , uciekać z bankruta, ewakuoawć się itp szczyty elokwencji . Każdy ma swój rozum i nikt nikomu nie karze korzystać z jego wskazówek ale można przynajmniej się nad nimi zastanowić gdyż są w jakikolwiek sposób zargumentowane czego nie można powiedzieć o postach wyżej przytoczonych czyli typowej nagonki. Dobra a teraz możecie po mnie pojechać :)
  • Re: DO Mariusza z Siemianowic Autor: ~hutas [85.28.133.*]
    mariuszu z Siemianowic . Nie o to chodzi. Ty chyba nie oriętujesz się kim jest bankier ( te jego egzaltowane posty to pikuś) to człowiek który napędził całą machinę zwaną SIM-em, naciągnoł kilkadziesiąt osób na wpakowanie kasy w nic nie warte akcje.
    Od trzech miesięcy walczyłem z tym naciągaczem ( jestem na 99,9 % pewien że to ssłup podstawiony przez Sawickiego w celu zbycia jego akcji).
    Dlatego zanim zaczniesz kogoś bronić to lepiej przeglądnij posty od lutgo a wiele zrozumiesz.
  • Re: DOhutasa Autor: szefiq [80.51.56.*]
    no patrz...a ja zarobilem 200% z nim na vision..co do krosna..słup Sawickiego moze sie dopiero pojawic u syndyka...tak jak pisałem..ja tego nie odpuszcze..
  • Re: DOhutasa Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    szefig daj sobie spokój: hutas to stary piernik siedzi w domu, dmucha w rurę od odkurzacza i wydaje mu się ze bańki szklane toczy:)
    Sawicki i ja w jednym teamie, trzeba mieć za przeproszeniem nasrane w głowie....
    miałbyś hutas dziś 5 gr za akcje, gdyby nie nasze działania, a może i 1 gr, jabyśmy od stycznia z ta machiną nie walczyli.
    to że grupa ludzi sprzeciwiła się temu wszystkiemu to teraz na nich najłatwiej psy wieszać....
    tak SIM:
    kliknął PKC sprzedaż na rączce Sawickiego, toć to nasz brat
    dał wniosek do sądu o upadłość
    jeden z nas był sędzią i ja ogłosił.
    a i jeszcze zapomniałem nabrał kredytów za hutę i opcje walutowe podpisał
    :)
  • Re: DOhutasa Autor: ~poli [80.54.10.*]
    Bankier mam pytanie jeżeli sąd rozpatrzy odwołanie przed terminem 21 dni to orzeczenie będzie od razu opublikowane, czy zarząd będzie zwlekał z opublikowaniem do końca.
    Pytam dlatego ponieważ masz z nimi kontakt i jak pisałeś to miałeś duży wpływ na odwołanie się od orzeczenia sądu pierwszej instancji .Było by bardzo zasadne żeby zarząd
    w tak trudnych momentach grał czysto z akcjonariuszami.
    Serdecznie pozdrawiam
  • Re: DO KRYTYKÓW BANKIERA 1972 Autor: ~mariusz zSiemianowic [213.158.197.*]
    Ja tylko chciałem powiedzieć że jego posty moim zdaniem są zawsze uzasadnione a mimo to niesamowicie krytykowane za nagonke a nie widzę tak ostrych jazd na postach typowo nagonkowych typu uciekać będzie zwała :) itp. Nie wiem czy czytaliście jego posty swego czasu na immo , polnej czy nie tak dawno na idmsa to są spółki na których ja skorzystałem dzięki uzasadnieniom Bankiera a było wtedy wiele nagonek że to firmy które zaraz zbankrutują i nie warto . Rekomendował również Hawe , Eurofaktor czy Vision i inne z których ja nie skorzystałem a na których też bym był do przodu i tylko na Hawe musiałbym dłużej czekać. Nie wiem czy zbyt wiele od niego nie wymagacie a ja go odbieram jako fajnego gościa który dzieli się swoją wiedzą z innymi nie wnikam czy bezinteresownie bo mnie to nie interesuje byle można na tym zarobić a i na Krośnie jego posty dawały fajne zyski . Dobra kończe nudzić bo jeszcze mi się oberwie że jestem słupem czy naganiam na posty Bankiera 72 :)
  • Re: DO KRYTYKÓW BANKIERA 1972 Autor: ~poli [80.54.10.*]
    moim zdaniem troszkę za dużo emocji.
    Ja osobiście nie mam nic do Bankiera nie koniecznie muszę się z nim zgadzać choć w sprawie KHS może mieć wiele racji.
    Jeszcze jedno, jeżeli ktoś ulega wszystkim sugestią z forum to powinien dać sobie spokuj z giełdą.
    Pozdrawiam wszystkich i proszę o rozwagę i mniej emocjonalnych wypowiedzi.
  • Re: DO KRYTYKÓW BANKIERA 1972 Autor: ~poli [80.54.10.*]
    Bankier mam pytanie jeżeli sąd rozpatrzy odwołanie przed terminem 21 dni to orzeczenie będzie od razu opublikowane, czy zarząd będzie zwlekał z opublikowaniem do końca.
    Pytam dlatego ponieważ masz z nimi kontakt i jak pisałeś to miałeś duży wpływ na odwołanie się od orzeczenia sądu pierwszej instancji .Było by bardzo zasadne żeby zarząd
    w tak trudnych momentach grał czysto z akcjonariuszami.
    Serdecznie pozdrawiam
[x]
KROSNOOLD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.