Otworzyło sie na 0,74 i nawet nie przeszło tego poziomu o 0,1 bo cały czas stoi pakietem.9876000 x0,74 to jest około 7 mln obrotu+ inni w panice.Dzisiaj powinno pęknąć 10 mln obrotu.
Sprytnie to 5% zauważyłeś/policzyłeś. Pozostaje tylko pytanie dlaczego ktoś z takim pakietem wychodzi dziś od rana na takim spadku? Odpowiedź wydaje się tylko jedna, chce cały pakiet szybko sprzedać, bo nie liczy na więcej :-(
Tak i nie zauwazyl ze w ost 2 dniach przekrecilo sie 9 mln po 90gr+. Po prostu tego nie widzial dzis wstal i mowi aaaah wrzuce sobie 5mln z ukrytego na minus 20% a co mi tam. Analizy godne analityka roku
Ktoś ustawił część pakietu na -20%, aby wystraszyć i odkupić kupić sporo więcej poniżej 80 groszy. Plan się udał, teraz kupuje do woli. A ja sobie czekam jeszcze rok, dwa, w międzyczasie dobierając :-)
Pisałem wielokrotnie na przestrzeni lat ze jest SYPACZ na papierze ale odbiorca również.Niewiem czy to ta sama osoba kręcąca kołeczka bo jak się ma prawie 10 mln akcji na spółce ktora nie jest jakoś mega popularna pod względem obrotów to można latami ją dławić.Taki pakiet to mógł nabyć w roku 2018 jak kurs spadł na 10 groszy i waliły w rynek fundusze nn oraz Aviva.Pamietam jak po 0,1 zł pojawiło się ponad 8 mln zł na kupno i go zasypali to wystawił następne aż się fundusze wypróżniły i od tamtego czasu szło do góry.Wielokrotnie przedstawiałem jako dowod arkusz zleceń na interia biznes gdzie stały powtarzające się zlecenia sprzedaży na różnych poziomach wystawione jednego dnia nawet miesiąc wstecz.Po drugiej stronie arkusza również stały te same zlecenia.Koleś na dywidendach kółkach i ze sprzedaży akcji które miały dzisiaj zarobił grube miliony złotych a wystarczyło włożyć milion w odpowiednim momencie.