Troche nie kumam komentarza. Pisalem ze jest szansa. Ty ze musi byc pod cos, to ci odpisalem z przykladem ze nie musi. Co do tego ma czy je przewidzialem?
Patol to chyba ty jesteś. Smarujesz tu najwięcej postów w których siejesz zamęt i dezinformację pisząc że bankrut że spółka do piachu i takie tam dyrdymały. Piszesz że jestem cymbałem ale to nie ja zaśmiecam forum setkami nędznej jakości postów więc nie wiem kto cymbała z, siebie robi. Każdy kto chce to sprawdzić niech sobie przejrzy historię wpisów i zobaczy że tylko ciebie tu pełno w sianiu dezinformacji.
A co tu kumać? Piszesz o jakiejś jeździe pod nic i sugerujesz ją tu na podstawie tego, że jakaś inna randomowa spółka została kiedyś napompowana....
A co do grania pod coś to chyba też jasne. Ja jak czuje jazdę to na trupie, który ma szansę wrócić do żywych. Pod taki scenariusz mogę zagrać. Ty liczysz na jazdę na trupie, który ma zostać trupem? I kiedy takie trupa kupujesz? Bo przecież chcesz na nim zarobić więc trzeba trafić w dołek i sprzedać wyżej. Więc pytanie. Ile trupów, które mają nikłe szanse na powrót do żywych, kupiłeś i na ilu była ta jazda pod nic oraz ile% zrobiłeś ?