Wybicie z konsolidacji w dniu 03.04.2009 w konsekwencji doprowadziło do powstania sygnału rozpoczęcia średnioterminowego trendu wzrostowego w dniu 14.04.2009.
Kilkudniowa konsolidacja po sygnale odbywa się na zwiększonym wolumenie. Trzeba jednak wyraźnie powiedzieć, że obroty na tym walorze są niezbyt duże i dlatego zaangażowanie w walor nie może być nadmierne.
wez juz przestan pier dolic o tych swoje sygnaly kupno sprzedaz sranie w banie zygac sie chce jak widac tu twojego nika ile ku rwa mozna
jak nie jedna spólka to inna wszedzie pełno kur wa twoich sygnałow wez se juz daj na wstrzymanie
co ty sie uwazasz za jaiegos guru ze bedziesz innym dradzal kazdy ma swoj rozum i jak go dobrze uzywa to se da w zyciu rade bez twoich sygnałow
Po co czytasz? Nie otwieraj moich wątków, będziesz szczęśliwszy.
Rzygać to się chce widząc takie wypociny jak Twoje. Chodziłeś do szkoły? Miałeś lekcje z języka polskiego? Spróbuj używać przecinków, kropek i nie robić tylu błędów ortograficznych bo czytać tego bełkotu nie sposób.
wczytaj sie dobrze w tekst poniżej ( najlepiej kilka razy )
wal sie stary dzbuku, niewiele już życia zostało, a giełda to pewnie twoja wielka pasja buahhahaha
tylko czasu nie cofniesz juz nie bedziesz miał 18 lat jak ja i życia przed sobą
do piachu czas sie szykować macieju
mozesz se pozdrawiać mojego starego do usranej śmierci
zresztą jak gdzieś spotkasz tego fiuta to pozdrów go też ode mnie
bo ja go na oczy jeszcze nie widziałem
Młody kultury trochę, przez takich debili jak ty zaśmiecane jest forum, jesteś w dupe i masz żal do wszystkich że nie używasz rozumu w inwestowaniu, Maciej jaki jest to jest może i nagania ale na razie dzięki jemu , jestem na sporym plusie w portfelu, młody należy wiedzieć kiedy zejść ze sceny, a nie ufać bezgranicznie ’’ naganiaczom’’ oni cię będą prowadzić za rączkę do pewnego momentu a potem cóż licz na siebie. Ja również jestem młodym graczem ale pretensji nie mam do nikogo jeżeli coś mi czasem nie wypali w inwestowaniu po prostu uczę się na własnych błędach w moim przypadku nauka nie idzie w las . DZIĘKI MACIEJ!!!!!!!! Za rady czasami są dobrym bodźcem do zastanowienia i zainwestowania.
oj, młody. twój tatuś w wieku macieja na próbę cie chyba zrobił i zapomniał w wiadrze utopić. ale może cie jeszcze wykastrować cobyś mu wnuka nie spłodził jeszcze głupszego od siebie.
ale jaja maciej są z tobą
normalnie weż sie ogarnij bo nie wyrobimy tu ze śmiechu
dajesz się wkręcać jak dziecko
wygrałem zakład, że wdasz się w polemikę :))))) BINGO