Nizej juz nikt nie sprzedaje oprocz jakichs randomow co tu weszli przez przypadek, ale to sa znikome ilosci, raczej odbywa sie przerzucanie i czekanie na jelenia jak np. w polowie grudnia 2018. Koniec wojny rozpocznie ruch w gore skokowo pod warunkiem, ze nic zlego dla spolki sie nie wydarzy do tego czasu.
Kolego ja też mam papier, ...robią warzywniak juz od wojny, papier już się osunął w dużą otchłań. Nie było paniki, małymi wolumenikami zjazd....i tak bedzie. Obrzydza papier, zamęcza akcjonariuszy.
Tym bardziej zmiana trendu
Chłopcze gdybyś jeszcze znał się na At....umiał czytać kreski, znal Fibonacciego, gdybyś poświęcił czasu na naukę.??
Jak ty nie wiesz co to jest płynność spółki...zamroziles kasę na parę lat i grasz walca.
Tu będą widły za widłami. To będzie historyczna walka o świnie. A my już siedzimy w chlewie i pilnujemy naszej trzodki..
Pamiętam jak jechałem do pracy 6.30 rano włączam radio a tam straszne info o wybuchu wojny. Czekam na dzień gdy włączę radio i dowiem się o końcu wojny..
At z plynnoscia nie ma nic wspolnego. Ci co sa zaladowani nie oddaja, czekaja na przelom a przy okazji na leszcza. Jak nastapi przelom to po 20 - 40 procent beda sesje i do kilkunastu pln. Po wojnie jesli dywidenda bedzie regularna to utrzymaja wysokie loty. Mimo, ze to wciagne duzo gdybania jestem dobrej mysli.
Co wkładasz do jednej szuflady at i płynność.....
Następny Wallenrod banana.
Popatrz chłopie co się dzieje...warzywniak lepiej miele.
Wejdź na spółki z WIG 20 będziesz wiedział co to płynność.
Hehh
Kiedyś się dowiesz co to płynność....jak zrobią 5...6 zrzutów i ani się obejrzysz a jesteś na 1 ziko.
Dlatego tak niebezpiecznym jest wchodzenie w spółki o małej płynności.
Oczywiście to jest tylko przykład....ale taka może być rzeczywistość.
Nie........wiem. Tylko tak jest , następny czekający końca wojny. I wystrzalu spolek ukr...heh.
Czekajcie....rok ,3...5...10. może wcale. Jednym slowem lokata swietna.
Iluzja jest mocną strońą banana i jego dawców.