te wszystkie anny lizy psa warte , jezeli nastepny globalny bank kupi. widac ,ze duzo nowych , bo takie podniecenie. holdujecie trendom? jezeli tak to moze jeszcze zabolec. zarobia ci, ktorzy kupowali w toalecie ...na spadkach wokol trzydziestki ehhh, no inni tez deczko. kwestia punktu widzenia. stefek oglosil juz , ze zostal milionerem. znam te wpisy z epoki minionej: Stefek uwazaj bo gdy sie sasiad dowie to dostaniez pala w glowe zycze melonow wszystkim , to tacy melonowcy laza usmiechnieci a tego na ulicach b. za malo
myślę, że Stefan jest do przodu, jednak być może w trakcie pisania swojego wpisu chciał się odleszczyć na wszelki wypadek gdyby tu same grube ryby były (a wiadomo jakie te ryby tu są) i dodał sobie zero.
Nikt, kto tu pisze a nie był przy podróży z 50 na 30 od listopada do marca nie jest grubą rybą, a jeśli są takie to siedzą cicho bo nie w niejednej wodzie pływały
osobiście mnie skręca jak widzę te wątki, trzeba było pisać przy 30 i mieć jaja :) panowie datałoki
Pełna zgoda, to umowy, ich liczba, z kim zawarte czy wartość umowy określą nam zasięg + oczywiście wyniki kwartalne. Może być więc 88 zł, jak również 280 zł. To samo dotyczy korekt. Dłuższy okres bez umów to ryzyko korekty wzrośnie.
Byłem w podróży i czekałem. Kupiłem najpierwej po 32zl. Tak to duże tankowanie co było to ja. Potem poszło na 37 i 42zl. Potem spadło znów na 32 a nawet 30zl. Znów dokupiłem. Zainwestowałem ponad milion złotych. Teraz ma już prawie sto procent a w złotówkach milion do przodu i czekam na 200zl.
mylę, że ściemniasz Stefan niestety :) zamiast na wielkość pozycji przekierowałeś uwagę czytelników na zmianę ceny :) plus krowa która muczy wiadomo co i ile daje, a ta krowa to ryczy a nie muczy czyli jeszcze mniej daje :)