Wtedy wjedzie raport za Q1, a w nim kumulacja wyniku operacyjnego i nieruchomościowego. Za nieruchomości przed końcem kwartału wjechało przeliczając na nasze jakieś 75MLN PLN brutto.
Szacunkowe wyniki mogą podać już za kilka dni. Wtedy wszystko zacznie się. Ja tu już siedzę od 1,5 miesiąca i obserwuję tą spółkę. Zakup kilku tysięcy akcji spowoduje gigantyczne wzrosty.
> Szacunkowe wyniki mogą podać już za kilka dni. Wtedy wszystko zacznie się. Ja tu już siedzę od 1,5 miesiąca i obserwuję tą spółkę. Zakup kilku tysięcy akcji spowoduje gigantyczne wzrosty.
Nie przypominam sobie, by kiedykolwiek podawali dane szacunkowe. A już trochę tu jestem.
Zobaczcie sobie zlecenia, kupna i sprzedaży i jak się zmieniały w ostatnim czasie. Wydaje mi się, że tu jedna osoba bawi się kursem od miesiąca. Parę sztuk sprzedaje i parę sztuk kupuje. Po co taka zabawa?
A w nim poprawa na wszystkich pozycjach. Jak by nie patrzeć, nawet zaburzenie spowodowane raportowaniem za okres 20 miesięcy nie zmienia tego obrazu. Ta spółka wyszła na prostą i potrafi zarabiać hajsiwo.
Policzcie sobie zysk na jedną akcję tylko za rok 2023 r. Tak znacznie lepiej patrzeć na tą spółkę. Dopiero będzie zabawa po zysku za I kwartał 2024 r. To dopiero będziemy mieli wskaźnik.