Te 5 PLN jest takie realne, że jak najbardziej możliwe..... Potrzebny jest tutaj Inwestor, ostatnio cenne spółki przejmuje eCapital Sp. z o.o......Czy możliwe jest dogadanie sięz Kulińskim i przejęcie pakietu kontrolnego spółki??? Jeśli by to się spełniło to by było te 5 PLN>>
Jak Ona sprzedała to ktoś kupił....Myśl....Wiesz dobrze, że ulica tego nie kupiła.....w 3 zleceniach to poszło, może na słupy , poniżej 5%, aby się nie ujawniać.....
Spółka wyceniana na 9 mln, a ma potencjał na 1 mln zysku netto co kwartał...... Co ty piszesz? Rozumiem twoje zachowanie żeby kupić jak najtaniej...ale bez przesady......
Gdzie głupoty? A widziałeś ostatni raport że strata i spadkiem przychodów o ponad 30%? To gdzie ten potencjał? Myślenie życzeniowe jak zawsze tutaj u ciebie a życie swoje.
Spójrz na wykres. Utworzyła się idealna formacja spodka co zwiastuje wysokie wybiciem i nowe ATH. Do tego spółka mocno wyprzedana ze stosunkowo małą ilością akcji na Sprzedaży. Wyniki finansowe 14.08 i można oczekiwać nawet 1 mln zysku netto.
Ja widziałem w ostatnim kwartale stratę i bardzo duży spadek przychodów,więc na jakiej podstawie ma być ten 1mln zysku??? Wiem że jak uwiera ale myślenie życzeniowe nic tu nie pomoże.
W trzy wakacyjne miesiące za pośrednictwem e-kantorów Polacy wymienili aż 5,4 mld zł. Najpopularniejszą wakacyjną walutą było zdecydowanie euro, na drugim miejscu uplasowały się dolary. Średnio jednorazowo wymienialiśmy ponad 7 tys. zł. W porównaniu do ubiegłorocznych wakacji wymienialiśmy częściej i więcej. MOJE Co, prawda to są stare dane ale wiemy co się dzieje w wakacyjne miesiące.
A teraz wyjdź na ulicę i popytaj ile osób zna kantor Igorii który nie ma nawet prostej aplikacji mobilnej,gdzie konkurencja a jest jej sporo już od wielu lat ma.Ta spółka krzak żyje sobie tak tylko z dotacji i raz na kilkanaście lat pokaże zysk roczny a reszta na stratach a drobnych akcjonariuszy wiesz gdzie ma....w czarnej...? Co kwartał napiszą na zasadzie kopiuj - wklej ,że mocno inwestują w rozwój i tak od kilkunastu już lat jadą a drobnica żyje marzeniami o kursie na złotówkach.Dramat akcjonariuszy trwa.