Zachowują się jak jakiś stragan z oscypkami na krupówkach ... Jak można tak zarządzać spółką która jest notowana ? Mam 35 tys akcji i żałuje że tutaj zainwestowałem :( Weżcie się wkońcu do roboty !!!
W kwesti niezależnych od nich jeszcze jestem w stanie wszystko zrozumieć, ale żeby raportu nie dawać na czas? Powinniśmy wspólnie jako akcjonariusze coś z tym zrobić. Ja mam 231 tysięcy akcji. Też żałuję że nie zainwestowałem gdzie indziej. Kupiłbym sobie Fotovolta teraz więcej i tam siedział z tym kapitałem z tej spółki. Tam szybciej zaczną budować farmy niż tu i ciągle spółka jest na ciągłych bez kombinowania. Pisze to jako przykład a ilość moich akcji mogę zawsze udowodnić, że nie jestem gołosłowny.
Zainwestowałem tu z myślą że spółka będzie warta kilkaset milionów złotych za 2-3 lata i ile jest warta? Mój błąd.
Podsumowując, dzisiaj nie będzie raportu, to znaczy że mają gdzieś wszelkie zasady na giełdzie i nawet jak im się uda zbudować tą farmę to stracą zaufanie w oczach inwestorów i nie sądzę aby ktoś poważniej myślał o inwestycji w tą spółek z nadzieją na dywidendy .