• Krosno ma odpoczynek Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    spółka musi sie pokisić do decyzji sądu....
    ona może byc w każdej cwhili, a może być za 3 tygodnie.
    nie ukrywam ze po silnych wzrostach a te były x3 musimuy mieć taki odpoczynek,
    w poniedziałek mielismy cenę wyższą niż minimum sprzed wydarzeń o upadłosci...
    dla mnei to zbyt duży hazard, ponownie redkukowałem Krosno aby mieć pieniądze w poniedziałek na Virtual Vision z NC, i tam nieźle zarobiłem juz, a wzrostów końca nie widać:),
    więc zapewne dokupie Krosna ale po wyroku sądu...
    Sądzę jednak ze nasze władze i związki nie pozwolą na takie cyrki jakie sie tam dzieją ...
    że syndyk mimo iż wyrok nie prawomocny rządzi sie jak na własnym folwarku, wywala kadre kierowniczą i otacza sie swoimi ludźmi, i to takimi co konfidencje szerzyli.
    W nomalnym kraju to nadaje sie na scenariusz sensacji, u nas to norma.
    Polityczny nie jestem ale te nasze władze żeczywiści cuda nam tu sprawiają ,,,nad ta Wisłą,
    a jak podatku belki nie zniosa, to poparcia w kołchozach będą szuać, tylko dlatego na nich głosowałem....
  • Re: Krosno ma odpoczynek Autor: martin-dtr [62.21.46.*]
    "żeczywiści"....tak pisze osoba starająca się o doktorat...hahahaaaaa

...ciekawe czy podstawówkę osoba skończyła tylko w 8 lat

nie polemizuję, ponieważ nie ma z kim...
  • Re: Krosno ma odpoczynek Autor: szefiq [80.51.56.*]
    ech martin i jego złośliwości...wróciłeś i od razu kontrakty down :):) pozdrowienia...
    witam....heheheee....pisałem, że "kilka tygodni"....kto bystrzejszy to się domyślił
  • Re: Krosno ma odpoczynek Autor: szefiq [80.51.56.*]
    Krosno to nie jest wypalona ziemia....pozdrawiam...
    Oczywiście, że nie.
    Pamiętasz jak pisałem: "zjazd na 10gr będzie", albo "będą jazdy jak na Toorze, +200/300%" ?
    Czyli standard !...jak na każdym trupie.....heheheee

...a futy na 1800 poszybowały i zjazd.....czyż to nie jest fascynujące??????
  • Re: Krosno ma odpoczynek Autor: 95147 [89.74.195.*]
    No trzeba przyznac martin ze pisales o wzroscie z 10 na 20 groszy czy jakos tak... i sprawdzilo sie mniej wiecej... ja przyznam ze nie skorzystalem wtedy, z braku cojones ;-)
    Ale chyle kapelusza i w ogole
  • Re: Krosno ma już spoczynek na wieki .............................. Autor: hossmennnnnnnnnnn [95.41.24.*]
    a kiedy zawiadomicie o tym fakcie rodzine zmarlego ?
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.