• Kolejny przetarg Autor: ~Irek [46.134.75.*]
    Jeśli dobrze czytam oferta ZUE najtańsza https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-304f6da3-d630-11ee-8305-7e4937eb936d
  • Re: Kolejny przetarg Autor: ~klimek [5.173.77.*]
    Zgadza się ale jeszcze nie ma oficjalnego rozstrzygnięcia.
  • Re: Kolejny przetarg Autor: ~Irek [83.238.29.*]
    Ale oferty nie zgłosiła firma kogucik tylko ZUE dlatego moim zdaniem jest to równoznaczne z wygranym przetargiem. Inna sprawa jak będzie z marżą na tym projekcie.
  • Re: Kolejny przetarg Autor: ~Paweł [5.173.31.*]
    Ciekawe czy dziś koniec paniki "inwestorów" i zaczną trzeźwo myśleć.....
  • Re: Kolejny przetarg Autor: ~Tramwaj [176.106.34.*]
    Zaczynają się duże inwestycje kolejowe na najbliższe lata od podpisania umowy o najwyższej wartości w historii !!! Kupujcie akcje teraz jak jest jeszcze tanio Trakcję , Torpol i ZUE bo lata 2024-2028 będą należały do tych firm ( polecam do portfela dodać wszystkie jako dywersyfikację tego sektora ) !!!
    https://www.wnp.pl/logistyka/takiej-budowy-na-kolei-jeszcze-nie-bylo-pochlonie-5-mld-zl,821802.html
  • Re: Kolejny przetarg Autor: ~Paweł [46.113.10.*]
    Każdy wybiera kiedy kupuje,bez nagonki rolkarzy i każdy umie czytać. Na forum takie wypowiedzi nie przechodzą bo nie ma tu żadnych poważnych inwestorów. Głównie trole,rolkarze i szczury. Ja nigdy nie reklamuje żadnych akcji a jak ktoś ma taki kaprys że jest tam gdzie ją w portfelu to i tak spotkamy się bez naganiania. Tutaj zostawmy tych którzy szukają atencji z powodów psychologicznych.
  • Re: Kolejny przetarg Autor: ~Paweł [46.113.10.*]
    Skoro nie masz akcji Capitea i nic nie wiesz o tej firmie to po co naganiasz tam ludzi na kolej? Po co ich obrażasz pisząc że wtopili pieniądze?
  • Re: Kolejny przetarg Autor: ~Tramwaj [176.106.34.*]
    Bo na Capitea zawisła masa ludzi na haku już trzykrotnie..
    Sam miałem i szybko wyszedłem..nikogo nie naganiam na nic...a uprzedzam przed spekułą...miłego dnia
[x]
ZUE 0,00% 12,95 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.