• Ciekawe info Autor: ~sztos [188.146.123.*]
  • Re: Ciekawe info Autor: ~Michał [77.253.140.*]
    Dopóki sprawozdanie finansowe za 2022r nie zostanie podpisane, notowania odwieszone, zaległe zobowiązania pospłacane, to tutaj nie ma czegoś takiego jak "ciekawe info". Ciekawe to są toczące się w tym momencie przesłuchania, ja już byłem.
  • Re: Ciekawe info Autor: ~oszukany [109.125.223.*]
    Jeśli można spytać, od jakiej prokiratury dostałes wezwanie na przesłuchanie? AFORTI też cię wydymało na jakąs kasę? Mnie wydymali na oszczędności życia ale póki co żadnego przesłuchania nie miałem.
  • Re: Ciekawe info Autor: ~afc [77.253.182.*]
    Dnia 2024-04-03 o godz. 18:00 ~Michał napisał(a):
    > Dopóki sprawozdanie finansowe za 2022r nie zostanie podpisane, notowania odwieszone, zaległe zobowiązania pospłacane, to tutaj nie ma czegoś takiego jak "ciekawe info". Ciekawe to są toczące się w tym momencie przesłuchania, ja już byłem.

I tak Twoja karawana sukcesu wygląda, brawo Ty :)))
    A była długoterminowa glorioza:, że za 5-10 lat…. Hahaha

• Re: Ciekawe info Autor: ~naiwniaki [163.116.189.*]
    Tak tak ja też pamiętam jak się mądrzył mówiąc o jakimś najwiekszym koniu, który wjedzie, no chyba jakiś trojański jeśli w ogóle hahaha. Najlepsze jednak jak zgrywał eksperta publikując, że inni nie pojecia o czym piszą jeśli chodzi o inwestycje ale ma szansę się znów odezwać i nas i was oświecić, brawo brawo brawo :D :D
  • Re: Ciekawe info Autor: ~naiwniaki [163.116.189.*]
    Najciekawsze w tym info jest info o braku licencji, które gwarantuje regualrne niewypłaty hahaha daj im do łapy
  • Re: Ciekawe info Autor: ~knf [80.49.178.*]
    Też to zauważyłem, czyli brak licencji, być może za mały kapitał itp. albo już mało kto z nimi chce współpracować
  • Re: Ciekawe info Autor: ~Bajok [188.137.79.*]
    Czyli nie mają EMI ani pośredniego dostępu do EMI.
    A na tzw. "spotkaniach inwestorskich" kwestia EMI była przedstawiana jako podstawowy cel AFHOL dla dalszej ekspansji. Temat był na topie od przynajmniej 6 lat. Najpierw starano się w Litwie, potem Cypr i Wielka Brytania. Jakiś czas temu była informacja, że kupili udziały w cypryjskiej spółce posiadającej EMI. A teraz okazuje się, że nie mają EMI i sukcesem jest współpraca z kimś kto je ma. Wychodzi na to, że prezentacje inwestorskie z wizją EMI były grubym oszustwem.
  • Re: Ciekawe info Autor: ~jimmy [188.146.110.*]
    Jesli ktos sie łudzi że odzyska pieniądze to jest bardzo naiwny. Co ma holding? Pewnie pare laptopów z leasingu czy wiekowe meble z ikei? Reszta spółek walczy o życie co widac po raporcie miesiecznym. To jest juz jazda na oparach. Jedyna która potrafi robic biznes to pani prezes Aforti Collections, ale co moze jak nad nią zawsze mądrala z poznania
  • Re: Ciekawe info Autor: ~knf [83.29.25.*]
    Niestety masz racje, kasy nie ma i nie będzie, chodź każdy kto zainwestował ma nadzieje. Holding jedzie już na LPG tańszy jak opary... paliwa już nie mają od dawna, idzie lato a owieczki już łyse. Pytanie czy raporty aforti collectios są wiarygodne, czy też tylko ładnie wyglądają na papierze. Każdy wie, że ta spółka kierowana jest tak naprawdę przez "red", ta Pani nie ma tam nic do powiedzenia. Druga kwestia, jeżeli ta Pani umie robić biznes, to co ona jeszcze tam robi?! przecież doskonale sobie zdaje sprawę jak te spółki funkcjonują, przecież to lada chwila wszystko pójdzie w diabli. Niestety, każdy o tym wie. Być może nie zdają sobie sprawy, że redzio pociągnie ich wszystkich na dno.. taka prawda. Potem jak zazwyczaj to wychodzi w życiu, całe szambo spadnie na nich.
  • Re: Ciekawe info Autor: ~Dave [46.204.96.*]
    Chyba nie wiesz co mówisz! Miałem przyjemność pracować pod jej nadzorem, jednym słowem dramat. Gdyby umiała robić biznes, to już dawno jej tam by nie było. Nadaje się tylko do prowadzenia przedszkola, ale tam trzeba też mieć odpowiednie kompetencje. Trzyma się, bo wypłata jest ale zaraz i tego nie będzie. Potem będą tylko wydatki na adwokatów.
  • Re: Ciekawe info Autor: ~zaw-kliemt [89.64.57.*]
    Dzień dobry
    Jaka jest różnica między tymi podmiotami? Czy zmiana pożyczkobiorcy AFHol na AF Factor ma sens? Factor prowadzi działalność operacyjną? Czy Holding "pociągnie" za sobą też s-kj córki?
  • Re: Ciekawe info Autor: ~Andrzej [80.238.119.*]
    Factor prowadzi działalność w Polsce i Rumunii. Zarabiają na finansowaniu faktur. Holding nie ma działlności i jest zawieszony. Przeniosłem produkty w sierpniu i narazie jest ok.
  • Re: Ciekawe info Autor: ~Kondzio [185.205.86.*]
    Facet, ty nawet nie wiesz o czym piszesz. Za I kwartał factoring sfinansował faktury za 680tyś. Czyli tyle co nic. Mógł na tym zarobić kilka max kilkanaście tysięcy. Nie wiem czy to pokryło koszt wynagrodzenia chociaż 1 osoby. To co robisz to naganianie na zakup trupa. Wstyd.
  • Re: Ciekawe info Autor: ~pracownikbyly [83.9.71.*]
    Wyślę im do faktoringu moje niezapłacone faktury. Po roku może zapłacą.
[x]
AFHOL 8,70% 2,50 2023-06-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.