9.04.2024, Warszawa (PAP) - Analitycy Trigon DM, w raporcie z 2 kwietnia, podnieśli cenę docelową akcji Dom Development do 215 zł z 185 zł poprzednio oraz podtrzymali rekomendację "kupuj".
1. od tygodnia mamy wycenę 200zł 2. ostatnie sesje to 204-208zł 3. do 20 czerwca jeszcze prawie miesiąc, wydaje mi się , że te 215zł będzie klepnięte. Dla statystyków moim zdaniem ciekawe zestawienie. wycena: 1W +5,81% 1M +15,19% 3M + 31,39% 6M +35,20% (odcięcie 1części dywidendy) 1Y +61,48% 2Y +157,35% Ps. Typowe jest to, że po faktach zastanawiamy się dlaczego nie kupowałem więcej, mając kasę? PRAWDA?
Dnia 2024-05-28 o godz. 17:57 ~ttt napisał(a): > Nie będzie kredytu na start. Wywalać ------------------------------------------------------------------------------------------ -Wywalaj, ja kupie. Już kilka banków wchodzi w kredyty hipoteczne, poszukaj, poczytaj. Po wakacjach odkupisz tylko w innej cenie.
Prof wiater nie potrafi wyrazić swojej opinii jak normalny człowiek lub zwyczajnie podać jakaś info. Tylko jak zwykle każe komuś coś szukać, czytać, albo rozwiązywać zagadki, rebusy. I często niczym Kaczyński włącza tryb insynuacyjny.
Do tego ten prymitywny jego optymizm pasuje bardzo dobrze.
Też uważam że Domdev w dłuższym terminie jest skazany na sukces, ale jest mi przykro że jestem z tą opinią w towarzystwie leszcza wiatra, jego głupi optymizm zazwyczaj oznacza spadki w krótkim terminie
Dnia 2024-05-29 o godz. 11:05 ~Luk napisał(a): > W długim terminie pod dywidende da zarobić. Obecnie realizacja zysków. > > Zobaczymy na jesień ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- O następny forumowicz zmienił, nastawienie do spółki. Dobre i to. Co do dywidendy to za 2024r jest to raczej marzenie. Być może dywidenda pojawi się po wynikach rocznych za 2025r. Gratuluje, uporu w oczekiwaniu na dywidendę.