Dnia 2024-04-03 o godz. 16:49 ~Max napisał(a): > nie sądzę żeby musieli robić emisje
Emisja będzie bo jest od dawna zapisana w strategi spółki na najbliższe lata. Emisji nie będzie po obecnych cenach. (poprzednia była po ok 155 PLN,a dodając 20% samej inflacji mamy oczekiwany poziom..)
Emisja nie ma być jakimś ratunkiem w działaniu, a dawać paliwo do skokowego wzrostu przychodów i nabierania masy, żeby szybciej zobaczyć ostatni rozdział tej przygody...
Może taki jest plan, aby wynikami za Q1 w maju udowodnić osiągnięcie zdolności do samofinansowania i następnie na WZA w czerwcu przegłosować nową emisję powyżej 155 zł? Do tego czasu pewnie pojawią się kolejne kontrakty więc z uplasowaniem emisji po wakacjach powyżej 155 zł nie powinno być problemu.
No właśnie dlatego że nic od 6 miesięcy nie słuchac sprawi że kurs leci coraz niżej. Ja zaczynam wątpić czy produkt jest faktycznie takie dobry czy może jednak nie.
No cała prawda dla mnie powinny być 1-2 umowy kwartalnie i nie ma że boli. Prezes pięknie mówi ale czym dalej w las tym bardziej nic z tego nie wynika. I od 2020 ciągle te celowanie w 70 % które nigdy nie udaje się dowiesc
niestety z tych 3 (ponoć) mega wielkich kontraktów statystycznie wejdzie 1 ( to są obecne dane konwersji lejka 20-30%) i może nie w tym roku ( bo ci "źli finansowi" się nie spiszą z podpisywaniem.... ) .... i grudzień będzie jak zawsze .... niespełnione obietnice ;/
Drugi kwartał jak widać parę mln przychodów i dwie odnowione licencje..... niewiele się działo.
Kursu nie komentuje zawsze ktoś sprzedaje i kupuje ale jak nie będzie umow jak było mówione, to ci co uwierzyli będą tracić pieniądze za naiwność .
Dnia 2024-09-07 o godz. 11:19 ~Cccc napisał(a): > No cała prawda dla mnie powinny być 1-2 umowy kwartalnie i nie ma że boli. Prezes pięknie mówi ale czym dalej w las tym bardziej nic z tego nie wynika. I od 2020 ciągle te celowanie w 70 % które nigdy nie udaje się dowiesc
To może zatrudnij się w dziale sprzedaży DataWalk o pokaż jak się robi chociaż jedną umowę kwartalnie. Co niby mają im na silę te umowy wpychać? to nie sprzedaż ogarków czy kołder z wełny tybetańskich jaków. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz, jak kilka banków zacznie używać oprogramowania i dawać dobre recenzje to same instytucje przyjdą po produkt. Na razie trzeba się przebijać żeby przekonać do produktu.