• przejęcie Autor: ~pepe [91.240.139.*]
    czy nie uważacie że może ktoś chce przejąć firmę za grosze i tak dołuje kurs , kapitalizacja to nieco ponad 1,5 miliona to nawet babcia klozetowa by mogła wykupić, jakby ktoś chciał wejśc na giełdę to bycza okazja
  • Re: przejęcie Autor: ~pepe [91.240.139.*]
    czy jest tańsza spółka na giełdzie, o mniejszej kapitalizacji?
  • Re: przejęcie Autor: manuko [152.89.54.*]
    tutaj nie ma co dołować kursu po prostu prezes jest bardzo słabiutki i nawet nie potrafi zareagować na takie spadki. Widzieliście jakiś wywiad z nim albo jakaś wypowiedź w mediach z jego strony aby dał impuls na większą wiarę inwestorów do spółki? Jedyna jego wypowiedź to płacz że kasa mu się skończyła. Lepiej aby ci główni akcjonariusze postawili w końcu na jakiegoś profesjonalistę który będzie potrafił nie tylko robić gry ale też rozmawiać z rynkiem
  • Re: przejęcie Autor: ~Rafał [89.64.67.*]
    pytanie czy to nie jest celowe działanie na dołowanie kursu, może chcą się pozbyć jakiegoś akcjonariusza. Ostatnio akurat jeden podmiot przekroczył próg.
  • Re: przejęcie Autor: ~Syf [193.70.76.*]
    Tak. Chce przejąć i dlatego wywala po 80 gr.

Radzę sprawdzić kto tu brał po nominalnej. Mają jeszcze 800% zysku

Odbierajcie frajerzy.
  • Re: przejęcie Autor: manuko [79.185.223.*]
    po nominale to mają chyba tylko założyciele czyli bracia Marzeccy czy coś przeoczyłam? reszta akcjonariuszy ma chyba po wyższej cenie?
  • Re: przejęcie Autor: ~Syf [193.70.76.*]
    Tak to jest jak nie czyta się dokumentów informacyjnych i raportów ESPI.

Oj będzie boleć.

PS. Nawet nie współczuję tym co brali to coś po 30 zł na debiucie. Gaming jest gorszy niż Lotto.
    Zarabiają tylko nominalni. A do tego żyją sobie jak paczki w maśle do następnej nieudanej premiery. Ilu tu było członków zarządu? 3 ?
    A potem chcą kasy na następną grę. I frajerzy im dają. I tak się kręci biznes.
  • Re: przejęcie Autor: ~trader21ipół [185.235.206.*]
    jedyne przejęcie jakie się tutaj dokonało, to przejęcie waszej kasy przez znajomych prezesa, a wam został zapis w bazie danych że coś macie powodzonka z odrabianiem strat
  • Re: przejęcie Autor: manuko [79.185.223.*]
    trader22 ty to musisz być szczęśliwym człowiekiem skoro masz te akcje tak tanio do sprzedaży. Sprzedawaj sprzedawaj a ja idę robić obiadek dla wnuków potem coś dokupię
  • Re: przejęcie Autor: ~trader21ipół [185.235.206.*]
    nie mam tych akcji na szczęście, ale w obserwowanych mam spółkę
  • Re: przejęcie Autor: manuko [193.57.185.*]
    kiedy w końcu to przejęcie aby chłopaki się nie męczyli i już kasy nie przepalali?
[x]
KOOL2PLAY -1,05% 0,94 2025-10-17 11:51:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.