No i gdzie to twoje poniżej 3,05 ? Może napisz że jutro bedzie a jak nie jutro to pojutrze.Sprzedałes ? Mam nadzieje ze nie odkupiłes? Czekaj na 2,7 ,dasz wsparcie jakby co.Ha ha ha
Juz wczoraj przestrzeliłes a chciałes zabłysnąć,widzę ze niczego się nie uczysz.Dzisiaj znowu prorokujesz.Jak znowu nie trafisz to znikniesz z forum czy nie masz wstydu i dalej bedziesz pajacował?
Chyba ty czegos nie zrozumiales.Nie cwaniakuj chłopcze.Poczekajmy na zamkniecie i piątek.Na razie 2,9 nie zostalo osiagniete wiec sie nie podniecaj.Juz wielu było takich cwaniakow co czekali bo spadnie i sie nie doczekali.A nawet jeśli zejdzie do tych poziomow to co z tego ? Sam piszesz ze po 2,7 bedzie wzrost bo przeciez zamierzasz sprzedac wyzej zeby zarobic.Gorzej jak nie zejdzie na te poziomy a 3 bedzie poziomem odbicia-i co wtedy cwaniaku z bombą w nosie ? Kupisz wyżej jak zacznie rosnąć ?
Przeciez ty sam liczysz ze kupisz po 2,7 i odbije na 3,3 -wiec jak to jest,odbije czy nie odbije? Po drugie ja niedawno kupilem w kolicach 3 i dokupilem po 2,85 -mam srednia 2,93 wiec nie pisze bo wisze.ha ha Odpisuje bo jestem przeciwny takiej narracji bez konkretow na zasadzie tak bedzie bo tak bedzie.Spadnie czy wzrosnie bo tak wywróżyl ktos z fusow.Nie dziwie sie tym co naganiaja na wzrosty bo moze wisza,moze kupili i licza ze pisanie wplynie na wzrost itp.Ale jaki cel maja ci co pisza -bedzie spadac,wisza na hakach,znowu ubrali itd.Przeciez to jest glupota i zwykla zlosliwosc.
Ja bym sie ustawil na 2.68 PLN. Nie od dzis wiadomo ze glupota sprzedajacych jest tu niesamowita. Kupuja po 3.20-3.3 i oddaja po 2.7x albo nizej. Nie wiem skad sie tacy biora ale tutaj sa caly czas
pamiętajcie, że ragnar jest pod progiem 5 %, to sporo akcji, dlatego pewnie m.in. oni wykorzystali wczorajsza podbitkę do wysypywania sie z akcji i ciagle pewnie jeszcze dokładają.
Być może te 2,7-2,8 to dla nich granica bólu i niże nie chca wywalac, ale juz wyżej to czemu nie?
mogą miec oni, dodatkowo pewnie mieli troche na słupy...... po tym wczorajszym falstarcie i sypaniu przez wiekszosc dnia wczoraj, a także dzisiaj, poziom 2.7-2.8 to najmniejszy wymiar kary i pewnie już jutro po tyle będą chodzić te akcje
Ok to twoje zdanie i je szanuje jednak osobiście uważam ze ich już tutaj dawno nie ma.Teraz to ulica o przepraszam mini inwestorzy jak ja kręcą tutaj koła od dołka do podbitka. Takie jest moje zdanie.W zoraj poszło pod nic nie znaczące info i znowu paru nowych myślało ze zrobi się z 6 zl.Ale lipa i dzisiaj wyskakują z niewielkimi stratami 5-7%.Reszta się jeszcze broni ale to tylko kwestia czasu jak ich docisna i będą oddawać niżej. Czekamy na 2.68-2.73 i info typu ze plaza rząda 600 milionów euro.
Opcja Ragnar -co ugrali ? Dlaczego mieliby trzymac akcje i teraz sypac skoro mieli tyle okazji zrobic to wczesniej,obroty były dobre i przez dlugi czas na odpowiednim poziomie.A tu akcji nie ma setek milionow do wywalenia przecież.Uwazasz ze to sypał wiekszy posiadacz papiera? A może to sypali kółkowcy i zniecierpliwieni.Pytanie jest kto odbieral i kto dzisiaj to bierze? Ulica?
Ale co odbierał? Zobacz na wolumen .Była podbitka ulica rzuciła się na akcje wielu sprzedalo z zyskiem 25% i zdechło.Widzą ze nic za tym niby infem nie poszło wiec oddają ze stratą. Swoją drogą teraz dociskaja żeby kurs spadł bo nikt teraz nie weźmie po 3 zl wiec kurs musi spaść. I ja na to liczę ze w odpowiednim momencie wiesz jakim zacznę sobie zbierać.
Dla mnie nie wyglada to na odbior ulicy.Gdyby tylko ulica grala to spadek byłby conajmniej do 2,75. Zejscie -5% na poczatku sesji i trzymanie na okreslonym poziomie bardziej wyglada mi na zbiórke papiera.Obrot tez nie taki mały.Poza tym dzisiaj byl trzymany poziom.I nawet jak zjeżdzało w okolice 2,9 to było wyciagane pod 3.Sam napisałeś "dociskają żeby kurs spadł poniżej 3"-czyli kto dociska? Na pewno nie ulica bo to jest zorganizowana akcja,przynajmniej tak to wyglada po ruchach na papierze.Mozliwe ze ktos akumuluje pod nastepne wybicie.Chyba że jest jakiś Rumcajs co ma duzo papiera na zbyciu-ale niby skąd ma go mieć?Ps.Znowu przestrzeliłes i nie ma 2,9 a nawet nie bylo w trakcie sesji.Może juz lepiej nie prorokuj.
Masz racje 2.91 to nie 2.9 rzeczywiście bardzo się pomyliłem.Jutro jak skończy na 2.83 tez będziesz pisał że przestrzeni lem bo nie 2.8.Pocieszaj się dalej.
Patrzac z tej perspektywy to 2.96 tez niedaleko do 2,9.Jutro to bedzie futro, a jak skonczy jutro na 3,06 to co bedzie? Ja nie musze sie pocieszac bo moge sprzedac z małym lub bez zysku albo czekac i usredniac, albo czekac az zejdzie na 2,73 jak prorokowales i potem wyrzucic po 3,3 jak prorokowałeś.W tym momencie to jeszcze mam wiele mozliwosci.Zobaczymy co bedzie jutro.Poza tym nie widze tego tematu zeby mocno spadlo--juz przed wybiciem bylo malo chetnych na oddanie 10k obrotu,poszlo info i odświeżyło sentyment do papiera,po wzroscie jest korekta,obroty przyzwoite,rokujące ,wiec ,tylko czekac i obserwowac co dalej.To jest papier bardzo spekulacyjny z naciskiem na bardzo,tu może byc każdy scenariusz.
Hałastra chciała 10 zł w kilka sesji i się przeliczyli i dzisiaj wywalają ze stratą tak samo wszyscy widzą 2.73 to tam nie spadnie za dużo chętnych na ten pułap już przy 2.85 będą zbierać
Nastepny kółkowiec.Kiedyś były tak zwane kółka rolnicze,czy wy z tej organizacji? Teraz moda na rolnika.Po co mi krecic kólka za 2 grosze jak wole poczekac i zarobic 4 grosze.
A co ty niby wyrzuciłes skoro czekałes na 2,73 a tam nie zeszło ? Kupiłeś po wyższej cenie i się nie pochwaliłes czy nic nie kupiłes i swirujesz pawiana ze taki z ciebie fifa rafa inwestorek-ha ha ha ha. A co bedzie inwestorku jak to nie jest chwilowe wybicie tylko zaczyna sie nowy trend ? Napiszesz pewnie za jakis czas ze żartowałes i nie sprzedałes? Tragedia z takimi inwestorami.
Pieniądz lubi ciszę skoro się tak chwali, to znaczy, że nic nie ma.. przecież tu są IP ktoś obcykany pewnie jest w stanie namierzyć delikwenta po co się więc chwalić tym, czy się zarobilo czy nie.
Tak,tak pogadaj sobie.Szkoda ze nie spadło do 2.73 bo ty się więcej zarobili. No nic po 2.85-2.87 tez można było trochę wybierać
Pozbierać i teraz.Dzisiaj juz po 2.9 bedzie
Dziwię się że Wchodzisz w polemiki z gośćmi co to mają przerośnięte ego,albo małego ptaszka i na forum pokazują swoją wyższość.Nikt normalny nie wypisuje pierdół typu: może spadać bo sprzedałem i temuż podobne.Dzieciak i tyle.