-info o dotacji 28 mln
-pokazuja zyski brak opcji
-prawdopodobny inwestor strategiczny
-spolka groszowa ktora praktycznie wcale nie urosla
-malo akcji w wolnym obrocie
-swietne wskazniki
-w bessie inwestuje sie w zarelko
tyle ode mnie wy sami decydujecie
widze naganianie na spolki typu veno vision ktore urosly juz ponad 200% i pusty smiech mnie ogarnia
z innej beczki chcielibyscie kupic vision po 0,05 ???bedziecie pluli w brode zescie teraz nie kupili PPS po 0,45......1 zl to kwestia moze miesiaca...
jeszcze bym dodał, że osoby związane z zarządem kupowały pepees niedawno (komunikaty espi), kto jak kto, ale takie osoby wiedzą najlepiej czy warto.
pozdrawiam
zgadza sie/.///
a pewnie nie wszyscy zdazyli kupic wiec trzymaja kurs za morde .....
funadementalnie spolka warta okolo 3 4 zl kosztuje 0,45 to tylko w Polsce moze byc ....
jesli pojawi sie inwestor przejmie dobra polska firme za szklanke mleka
pps ma duzy udzial w rynku skrobi wiec jest lakomym kaskiem ....
pzdr
mylisz sie ja trzymam PPS co najmniej na 2,3 lata
dla mnie dobra cena to 10 zl za ten papier .....
mysle ze wiekszosc kupila PPS tak jak sie kupuje dzialke na dluzej wtedy mozna naprawde byc milionerem...
WITAM JESTEM POCZATKUJACY NA GPW mam tylko 12tys ktore chce dobrze zainwestowac poradzicie i mi czy wartk kupic spolki ktore mam na oku min wlasnie pepees prosze o odp z goey dzieki
badalem PPS wraz z kolegami ktorzy zajmuja sie audytem
spolka jest naprawde dobrze zarzadzana zobaczcie inne spolki z branzy ....chyla sie ku upadkowi opcje duze koszty biznesu...a pepsi nie jest bardzo zdrowa .... naprawde warto zwiazac sie na dluzej z firma nie skakac z kwiatka na kwiatek wtedy beda efekty....
do hawk
jesli naprawde jestes poczatkujacy dam ci rade ZA DARMO
3 spolki
Rainbow
IZOLACJA
PPS
PODZIEL KASE NA 3 PACZKI I KUP
CZYTAJ MOJE POSTY BEDZIESZ WIEDZIAL KIEDY SPRZEDAC izo
TO szmatlawy papier ale ma malo akcji w obrocie wiec mozna go krecic jak sie chce
rainbow i pps dobre fundamenty mozna na dluzej kupic
DZieki wielkie za porade tylko kupilbym te akcje dopiero w czwartek bedzie sie oplacac jeszcze co myslisz o akcjach pronox advadis ibsystem krezus lccorp i mci jeszcze raz dzieki izolacje tez bralem pod uwage
jestes typowym leszczem sorry
kupujesz cos co uroslo ponad 100%
ja mialem np krezusa od 0,65 .....ibs od 0,19 ////
stary przestan.....
odsylam cie do ksiazek poczytaj i wroc stracisz kase
aktualnie nie jestes przygotowany do pracy
Typowym leszczem ciekawe czy ty od razu wiedziales co i jak ja tylko pytam zeby sie dowiedziec im wiecej mi powiesz tym wiecej wiedziec jakie ksiazki czytales ze wszystko wiesz kazdy musi od czegos zaczac nie?nie chce czekac bo potryebuje ta kase a to jest moja ostatnia deska ratunku ja nie gram po to zeby wygrac kase i sie nia cieszyc bo potrzebuje ja na cos bardzo waznego czemu k... kazdy co zaczyna chce sie dowiedziec czegos wiecej jest do ch... wladyslawa leszczem bo nie kumam ty tez byles leszczem prawda?
do hawk
jesli to twoja ostatnia kasa nie graj nia prosze
TRADER musi miec czysty umysl i myslec racjonalnie
jesli stracisz czesc tej kasy bedziesz chcial sie odegrac i znowu wtopisz
dobrze ci radze odpusc sobie
jesli myslisz o pps ok ale on na dlugi termin jest 2,3 lat a ty nie mozesz czekac ....
poszperaj w necie sciagnij ksiazki poczytaj i wroc jak bedzie latwiej zarabiac kase...
nie bylem:)
w 2005 r rok trenowalem na symulatorach i uczylem sie robilem studia podyplomowe ubezpieczenia i rynki kapitalowe w 2006 roku kupilem pierwsze akcji a byl to pkn orlen :)
zanim wylozylem prawdziwa kase juz cos niecos wiedzialem o rynku i analizie technicznej uczyl mnie chyba najlepszy analityk prof Tarczynski z US
NO widzisz ty skonczyles studia i miales kogos kto cie uczyl i miales to sczescie a ja znam goscia co nie mial pojecia o gpw zaczal grac i trzepie kase nie kazdy musi byc wyksztalcony zeby grac to w co mam wlozyc kase jak kazdego co zapytam mowi te zle te ch.... to jakie w koncu kazdy na tym forum w ch... ludzi robi zamiast poradzic taka prawda
Ja nie chce stray inwestowac na podstawie forum bo proste ze nikt ci nie poda zajebiscie prosperujacych spolek kazdy sie tu w choja robi widzisz ja ci podalem kilka i mi powiedziales ze wedlug ciebie to kicha i tyle i dzieki ci za to moze masz racje moze nie ja i tak zaryzykuje bo pozniej to juz lipa z tego bedzie jeszcze raz dzieki za linka ozdrawiam izycze powodzenia w dalszych inwestycjach 3m sie Pozdrawiam
Ja nie chce stary inwestowac na podstawie forum bo proste ze nikt ci nie poda zajebiscie prosperujacych spolek kazdy sie tu w choja robi widzisz ja ci podalem kilka i mi powiedziales ze wedlug ciebie to kicha i tyle i dzieki ci za to moze masz racje moze nie ja i tak zaryzykuje bo pozniej to juz lipa z tego bedzie jeszcze raz dzieki za linka ozdrawiam izycze powodzenia w dalszych inwestycjach 3m sie Pozdrawiam
Ja nie chce stary inwestowac na podstawie forum bo proste ze nikt ci nie poda zajebiscie prosperujacych spolek kazdy sie tu w ch,,,,, robi widzisz ja ci podalem kilka i mi powiedziales ze wedlug ciebie to kicha i tyle i dzieki ci za to moze masz racje moze nie ja i tak zaryzykuje bo pozniej to juz lipa z tego bedzie jeszcze raz dzieki za linka i zycze powodzenia w dalszych inwestycjach 3m sie Pozdrawiam
10 Zł???!! To by oznaczalo kapitalizację 830 mln zł. Tyle PEPEES nie był warty nawet w szczycie hossy. Takiej wartości nie osiągnie nawet jeśli uda mu się zrealizować zaplanowane inwestycje.
Nie krytykuję oczywiście Twojej chęci osiągnięcia zysku, ale wyluzuj troszczeszkę. Twoje naganianie jest moim zdaniem nazbyt nachalne.
nie naganiam jak widzisz ....
ty wiesz swoje ja wiem swoje
ja kupuje przyszlosc ty zyjesz wspomnieniami ostatniej hossy
nie chce mi sie robic wykladow z ekonomi bo i po co?
masz kilkaset innych spolek jestes znawca wybitnym kup i zarabiaj w mysl zasady kazdy orze jak moze .....
o pps pisalem i prosilem forumowiczow zeby kupowali jak byl przez chwile po 0,29 ja mam staly nick wystarczy poszukac.....czyli tez ich ubralem w PPS?
uwazam ze aktualna cena to szklanka mleka i moze byc tylko drozej.......
polskie piekielko......