Spada bo ktoś sprzedaje,
jest mało akcji...
W drugą stronę tak samo
Dalej twierdzę że 100 zł prędzej czy później się pojawi... Każdy robi jak uważa... Osobiście za mniej niż 100 zł za jedną akcję nie sprzedam...
I możecie sobie dawać te rekomendacje typu trzymaj, redukuj, sprzedaj lub inne tego typu...
Za stary jestem na te bzdety
Pozdrawiam i do zobaczenia przy 100 za jedną akcję
A teraz zapraszam do plucia na mój wpis
Ale grubaski się najadły za półdarmo prawie panika mimo dwóch pozytywnych rekomendacji na 45 i 40 pln . Jeszcze w tym tygodniu będzie super :) wielkie tematy przed Torpolem. Zresztą z prostej matematyki wynika, że sprzedawała drobnica patrząc na ilość transakcji i wolumen wczoraj średnia ok 90 akcji/transakcje czyli ok 3500 pl, dzisiaj jak do tej pory podobnie. Korekty były i będą życzę rozwagi i super zysków.
Właśnie jak Torpol szedł na 40 z 15 to żaden fachowiec tego nie przewidział dali rekomendacje po fakcie jak już 100 procent urósł także tacy to fachowcy ja już się nie sugeruje tymi rekomendacjami często gęsto jak coś rekomendują to nic z tego nie ma zysku gdyby tak wiedzieli i przewidywali to wszyscy bylibyśmy milionerami
Ogromne obroty przez te ostatnie dwa dni. Sprzedawali zarobieni, którym wystarczy już zysku na tej spółce. Kupujących też nie brakuje. Brali wszystko. Wierzą, że nieźle jeszcze zarobią. Wszystko co dobre jeszcze przed Torpolem. Sam jestem ponad 150% do przodu i nie mam zamiaru sprzedawać akcji. Prędzej sprzedam KGHM, PKN ORLEN na których też już sporo zarobiłem, ale nie sprzedam akcji Torpolu. Ta dzisiejsza świeca, u góry z korpusem, a na dole z długim knotem mówi wszystko. To była korekta, a kupujący jeszcze się nie nasycili akcjami. Obstawiam, że jutro na zielono. Powodzenia.
Wszystko idzie zgodnie z planem...jeden kupuje, drugi sprzedaje a trzeci marudzi że za drogo
A plan jest taki... 100 zł
Jak ktoś widzi inaczej to niech idzie gdzie indziej
Pozdrawiam