Dnia 2024-04-03 o godz. 10:12 ~Zez napisał(a): > Pisać to sobie możesz , co będzie nie od ciebie zależy. Ci co teraz decydują nie po to kupowali po 0,1 żeby oddać w tej cenie . Naucz się myśleć .
Myślę, dlatego kupowałem ze średnią 5 gr, a wywaliłem furę papieru od 0,104 do 0,1zł. Koszt transakcji pokryty, 100% zarobku wpadło i czekam na kolejne kółeczko.
Jesteś leszczu. Inwestor nie chwali się "zarobkami". Tak robi gołod.. co pierwszy raz coś zarobił i siedzi w euforii. Pewnie za chwilę ten zysk stracisz. Nieśmiertelne prawo straty zapamiętaj.
Dnia 2024-04-03 o godz. 10:55 ~Xxxx napisał(a): > Jesteś leszczu. Inwestor nie chwali się "zarobkami". Tak robi gołod.. co pierwszy raz coś zarobił i siedzi w euforii. Pewnie za chwilę ten zysk stracisz. Nieśmiertelne prawo straty zapamiętaj.
Stratę zaliczają marzyciele co myślą że na wydmuszce miliony zarobią, ja wolę realny zysk ubierając leszcza.
Ci co nabyli 40 mln akcji akcje w emisji po 10 gr obecne ceny mają w d...Nie po to brali wydmuszkę aby zarobić na podatek Belki. Myśleć zamiast kółka robić. Podejrzewam że mamy preludium pod ESPI które określi nowy rodzaj działalności Solara ex Ciasteczka. Coś z Wojskiem i AI zapewnie będzie.
Dnia 2024-04-03 o godz. 10:56 ~Mich napisał(a): > Ci co nabyli 40 mln akcji akcje w emisji po 10 gr obecne ceny mają w d...Nie po to brali wydmuszkę aby zarobić na podatek Belki. Myśleć zamiast kółka robić. Podejrzewam że mamy preludium pod ESPI które określi nowy rodzaj działalności Solara ex Ciasteczka. Coś z Wojskiem i AI zapewnie będzie.
CZEMU LESZCZU KŁAMIESZ ??? TU NIKT NICZEGO NIE NABYŁ A JEDYNIE DOSTAŁ AKCJE ZA DŁUGI KTÓRYCH SOL NIE JEST W STANIE SPŁACIĆ BO BANKRUT.