• czuć zrzut Autor: ~brudna_pala [91.223.167.*]
    czy siengnom dna?
  • Re: czuć zrzut Autor: ~KloacznyGonzo [188.33.248.*]
    Pisałem że gniot dojdzie do 10 gr i będzie koniec wzrostów.
  • Re: czuć zrzut Autor: ~Zez [89.66.130.*]
    Pisać to sobie możesz , co będzie nie od ciebie zależy. Ci co teraz decydują nie po to kupowali po 0,1 żeby oddać w tej cenie . Naucz się myśleć .
  • Re: czuć zrzut Autor: ~KloacznyGonzo [188.33.240.*]
    Dnia 2024-04-03 o godz. 10:12 ~Zez napisał(a):
    > Pisać to sobie możesz , co będzie nie od ciebie zależy. Ci co teraz decydują nie po to kupowali po 0,1 żeby oddać w tej cenie . Naucz się myśleć .

Myślę, dlatego kupowałem ze średnią 5 gr, a wywaliłem furę papieru od 0,104 do 0,1zł. Koszt transakcji pokryty, 100% zarobku wpadło i czekam na kolejne kółeczko.
  • Re: czuć zrzut Autor: ~Xxxx [188.146.105.*]
    Jesteś leszczu. Inwestor nie chwali się "zarobkami". Tak robi gołod.. co pierwszy raz coś zarobił i siedzi w euforii. Pewnie za chwilę ten zysk stracisz. Nieśmiertelne prawo straty zapamiętaj.
  • Re: czuć zrzut Autor: ~KloacznyGonzo [188.33.240.*]
    Dnia 2024-04-03 o godz. 10:55 ~Xxxx napisał(a):
    > Jesteś leszczu. Inwestor nie chwali się "zarobkami". Tak robi gołod.. co pierwszy raz coś zarobił i siedzi w euforii. Pewnie za chwilę ten zysk stracisz. Nieśmiertelne prawo straty zapamiętaj.

Stratę zaliczają marzyciele co myślą że na wydmuszce miliony zarobią, ja wolę realny zysk ubierając leszcza.
  • Re: czuć zrzut Autor: ~Mich [84.10.176.*]
    Ci co nabyli 40 mln akcji akcje w emisji po 10 gr obecne ceny mają w d...Nie po to brali wydmuszkę aby zarobić na podatek Belki. Myśleć zamiast kółka robić. Podejrzewam że mamy preludium pod ESPI które określi nowy rodzaj działalności Solara ex Ciasteczka. Coś z Wojskiem i AI zapewnie będzie.
  • Re: czuć zrzut Autor: ~RYSI [46.205.205.*]
    Dnia 2024-04-03 o godz. 10:56 ~Mich napisał(a):
    > Ci co nabyli 40 mln akcji akcje w emisji po 10 gr obecne ceny mają w d...Nie po to brali wydmuszkę aby zarobić na podatek Belki. Myśleć zamiast kółka robić. Podejrzewam że mamy preludium pod ESPI które określi nowy rodzaj działalności Solara ex Ciasteczka. Coś z Wojskiem i AI zapewnie będzie.

CZEMU LESZCZU KŁAMIESZ ???
    TU NIKT NICZEGO NIE NABYŁ A JEDYNIE DOSTAŁ AKCJE ZA DŁUGI KTÓRYCH SOL NIE JEST W STANIE SPŁACIĆ
    BO BANKRUT.
[x]
SOLARINOV 0,00% 0,05 2026-04-29 09:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.