• Dwa resplity i zaraz znów 1 zł - tak wygląda kradzież w biały dzien Autor: ~Rzeznik [194.0.72.*]
    Dlaczego nie zawiesza te notowania....i pociągną do odpowiedzialności zarząd.. to są jaja
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.182.238.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~narcos [37.30.1.*]
    na AIM kurs jest adekwatny do sytuacji więc nie mają powodów ale na GPW to jest przekręt okropny. Tutaj powinni się zabrać bo "dmuchnięcie" kursu z 20 groszy na 2 zł było bezpodstawne o czym sygnalizowałem KNF ale to olali. Zgłosiłem też olewanie sygnałów do KNF do NIK ale KNF podlega Premierowi i tylko Prokuratura zostaje do czego przygotowuje się moja kancelaria.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Rzeznik [31.0.82.*]
    Piszę do SII że to wałkowa spółka ..
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~narcos [37.30.6.*]
    tutaj tylko Prokuratura bo nic innego nie pomoże.

Podbili trupa bezpodstawnie z 20 groszy na 2 zł a KNF nic w tym nie widział pomimo zgłoszeń to tylko świadczy o grubym przekręcie. Póżniej zeszli z tych 2 zł do 80 groszy i zrobili scalenie 10:1 żeby od 8 zł dalej walić w rynek do dnia dzisiejszego. Gdyby nie zrobili tej sztucznej podbitki to po scaleniu przy 20 groszach akcje spadły by z 2 zł do mniej niż 50 groszy i przeszli by na FIX-y gdzie nie było by już takiego zainteresowania i spółka całkowicie by poszła na dno.....a ktoś ten papier musi wywalić bo się przeliczył i pytanie czy to nie jest Fund z Wa-wy. Co by wyjaśniało brak reakcji KNF bo tam kolesiostwo jest dobre a nie nadzór nad rynkiem celem ochrony mniejszościowych.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Fred [37.30.0.*]
    Nie strasz, nie strasz!! Ustaw się w okolicy 1 zł na koniec roku to zarobisz w 2025
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~narcos [37.30.0.*]
    wcale nie straszę a w tym tygodniu najprawdopodobniej już będą papiery na prokuraturze i mam nadzieję że nie będę już musiał oglądać kursu na 50 groszach przed kolejną podbitką na 5 zł a jedynie Kolesi w "bransoletkach" którzy stoją za tym przekrętem.
    Teraz to już to sobie obrałem za punkt honoru i samo satysfakcji na tej spółce bo ze stratą po ostatnim raporcie już się pogodziłem.
[x]
SERINUS -1,29% 0,71 2025-05-19 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.