Pan Łukasz Fojt znów wchodzi do Zarządu. Może to oznaczać, że obecny Prezes Bogusław szybko zorientował się co się w spółce dzieje i ma zamiar się już ewakuować?
Sami niezadowoleni akcjonariusze ? Super !! Będziecie tylko marudzić czy zaczniecie wreszcie sprzedaż ? Przypominam że moje zlecenia zakupu nadal na was czekają tam gdzie ostatnio mi sprzedawaliscie czyli poniżej 1,9!! Niezadowolonych z posiadania akcji tej spółki zapraszam do współpracy.
Dnia 2024-04-02 o godz. 13:57 ~Rysio napisał(a): > Ja jestem bardzo zadowolony. Mam 5 akcji i zarobiłem już 10 groszy. Jak zarobię jeszcze 2 zł to dokupię szóstą akcję
Rysio, odradzam Ci. Lepiej za to kupić rolkę papieru toaletowego, uwierz mi lepsza inwestycja.
Dawno już nie czytałem analiz naszych kolegów, ale znowu mi się miło zrobiło, bo sobie poczytałem Jeszcze sobie poczekam, bo mam nadzieję, że do końca kwietania coś wymyślicie żeby COMPR pojechał w dół do tych mitycznych 0,9zł ... no jeszcze kolega Ce się nie odzywął, a to prawdziwa wyrocznia z O.. a moze to ten własnie inwestor ;) Kiedy jedziemy? Czekam z niecierpliwością ....
90 gr ?? To się nie uda tylko do 2 zł chłopaki nastawiali na kupnie zleceń na prawie 50k akcji i grzecznie warują już od miesiąca w oczekiwaniu na spadki.
Teraz to naprawdę zaszaleli znaleźli jeszcze 155 sztuk akcji i sypnęli po 2,13 !! Ciekawe kiedy Parkiet zacznie sypać niedopuszonymi do obrotu giełdowego akcjami na zlecenie Szymańskiego przecież tyle razy nam tu obiecywal że będzie je sypać !! Haha
Marek Nigdy nie mów nigdy. Nasi koledzy są bardzo kreatywni. Ja pamietam jak pisali o 1zł, a nawet o 90gr ... pamietaj że jeszcze twego przyjaciela Ce po świętach tu nie było. Bedzie sie jeszcze działo przez miesiąc ;)
Mój "przyjaciel" Ce nazwał mnie głupcem gdy kupowałem poniżej 1,9 tak że nie tęsknię za nim zbytnio, choć on nadal tworzy dla mnie kolejne wątki na forum haha
Gdyby dali radę jeszcze poniżej 1,9 sprzedawać to czemu nie ... czekam ze zlecenieami na tamtych poziomach.
Ale Qbq im skończyły się już aferki nie potrafią nic nowego wymyślić, a przecież wyniki finansowe coraz bliżej i wtedy wszyscy zobaczą ponad 40 mln zysku netto przy kapitalizacji całej spółki na poziomie 95 mln zł
Myślałem Panowie, że skoro zamilkliście to coś w Święta się wydarzyło i szykujecie paczkę z jajeczkiem dla mecenasa Szymańskiego na ul. Młyńską 1 w Poznaniu. Do Zakar / Fojt - bycie w Zarządzie to nie to samo co mieć immunitet.
Dnia 2024-04-02 o godz. 17:52 ~Marek napisał(a): > Parkiet przecież Szymański to Twój znajomy nawet "sprzedawałeś" jego niedopuszczone do obrotu na GPW akcje!!
Ty natomiast twierdzisz, że kupujesz, a kurs spada. To przeczy prawom ekonomii.
Parkiet szkoda że nadal nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, tak kupowałem jak spadało i moje zlecenia zakupu nadal są poniżej 1,9 zł wielokrotnie tu powtarzałem że nie kupuje w górę kiedyś to do Ciebie dotrze ?
Parkietto
Kiedy 0,9zl? Stop
Dacie radę w dół? Stop
Wszystkie chwyty dozwolone ... Stop
Jak nie dacie rady to też daj znać. Stop
Czekam na wytyczne. Stop
Tylko pisz szyfrem żeby nikt się nie zorientował. Stop
Wyniki wkrótce. Stop
Parkiet ja jestem mniej wymagający od Qbq dasz radę zrobić przed wynikami kurs choć trochę poniżej 1,9 ?? Dokupił bym sobie coś chętnie w tych cenach bo moje zlecenia tam czekają już od dawna !!
Dnia 2024-04-02 o godz. 17:52 ~Marek napisał(a): > Parkiet przecież Szymański to Twój znajomy nawet "sprzedawałeś" jego niedopuszczone do obrotu na GPW akcje!!
Parkiet Napisz proszę kiedy go wsadzisz? Lub kto go wsadzi? I gdzie go wsadzi? I jeszcze za co? i do kiedy? Żebyśmy wszyscy, wszystko wiedzieli i bardzo sie bali z tego powodu ... to akcje COMPR zjadą w dół no nie? Marek ... a Ty mu nie przeszkadzaj, niech działa