Żyje ta spółka jeszcze w ogóle?? Wszystko w górę a to jedynie spada! Strach pomyśleć co będzie gdy obrót się zwiększy! Utopiony kapitał na lata!! Będziemy się kisić bez końca!
Ta spółka to trup co jechał na dotacji z NCBIR-u. Ostatnio były kontrolę prowadzone i ciekawe czy ta spółka nie miała żadnych nieprawidłowości lub naruszeń. Jeśli skończyła się dotacja to ta spółka będzie w stagnacji.
Gdzie tam jest sztuczna inteligencja niby? Sprawdziłeś firma zanim kupiłeś akcje? Bo jak tak i zrezygnowalem. Teraz bedzie placz, bo kasa utopiona, a wystarczyło zrobic minimum riserczu przed zakupem.
Umow sie chociaz na demo produktu i sam mi powiedz co myslisz, chetnie podsyktuje z kims kto tego chociaz troche pouzywal, a nie tylko nagania bo widzi „ai”. Nie bede sie tutaj rozpisywal, DO YOUR OWN RESEARCH.
Skoro nie będziesz się rozpisywał to proponuję żebyś nie udzielał się na forum. Twoje zdawkowe wiadomości nie wnoszą niczego wartościowego. Szkoda, ponieważ myślałem że masz coś do powiedzenia w tym temacie. Ja nie naganiam i nie wiem dlaczego tak uważasz.