• Trup Autor: ~Tragedia [37.47.229.*]
    Żyje ta spółka jeszcze w ogóle?? Wszystko w górę a to jedynie spada! Strach pomyśleć co będzie gdy obrót się zwiększy! Utopiony kapitał na lata!! Będziemy się kisić bez końca!
  • Re: Trup Autor: ~Tragedia [37.47.229.*]
    Nawet sprzedać tego się nie da, przy tym obrocie!!
  • Re: Trup Autor: ~Zaorsky [5.173.151.*]
    Ta spółka to trup co jechał na dotacji z NCBIR-u. Ostatnio były kontrolę prowadzone i ciekawe czy ta spółka nie miała żadnych nieprawidłowości lub naruszeń. Jeśli skończyła się dotacja to ta spółka będzie w stagnacji.
  • Re: Trup Autor: ~JJ [31.60.154.*]
    Jaka była łączna kwota dotacji dla Emplocity, ktoś wie?
  • Re: Trup Autor: ~AI [80.111.34.*]
    Przecież to sztuczna inteligencja powinno iść jak burza.
  • Re: Trup Autor: ~Masakra [79.212.208.*]
    Sztuczna spółka to jest!!
  • Re: Trup Autor: ~Tk [31.60.154.*]
    W jakim sensie?
  • Re: Trup Autor: ~Jacek [109.243.1.*]
    Gdzie tam jest sztuczna inteligencja niby? Sprawdziłeś firma zanim kupiłeś akcje? Bo jak tak i zrezygnowalem. Teraz bedzie placz, bo kasa utopiona, a wystarczyło zrobic minimum riserczu przed zakupem.
  • Re: Trup Autor: ~Volt [37.47.178.*]
    Możesz podzielić się konkretnymi informacjami i ich źródłem? Chociaż tym minimum o którym piszesz.
  • Re: Trup Autor: ~Jacek [5.173.178.*]
    Umow sie chociaz na demo produktu i sam mi powiedz co myslisz, chetnie podsyktuje z kims kto tego chociaz troche pouzywal, a nie tylko nagania bo widzi „ai”. Nie bede sie tutaj rozpisywal, DO YOUR OWN RESEARCH.
  • Re: Trup Autor: ~Volt [37.47.144.*]
    Skoro nie będziesz się rozpisywał to proponuję żebyś nie udzielał się na forum. Twoje zdawkowe wiadomości nie wnoszą niczego wartościowego. Szkoda, ponieważ myślałem że masz coś do powiedzenia w tym temacie. Ja nie naganiam i nie wiem dlaczego tak uważasz.
[x]
EMPLOCITY 1,00% 2,02 2025-10-09 16:08:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.