Vincent zapowiadał ESPI o dofinansowaniu na luty ale niestety nie było w lutym, potem się poprawił i zarzekał, że będzie ESPI o dofinansowaniu w marcu. No i jest mamy to! Vincent nie kłamał jednak! Żartowałem! Prima Aprilis! Nie ma żadnego ESPI o dofinansowaniu :(
Wszyscy poważni posiadacze wiedzą kiedy będą realizować ten projekt, tylko jeden leszcz ciepie się jak wesz na starym grzebieniu. I to nie prima aprilis:)
Dnia 2024-04-01 o godz. 21:37 ~odp napisał(a): > Wszyscy poważni posiadacze wiedzą kiedy będą realizować ten projekt, tylko jeden leszcz ciepie się jak wesz na starym grzebieniu. I to nie prima aprilis:)
Zgadza się jeden leszcz nie wie i myślał że " w marcu ma być ogłoszony wynik dofinansowania (21mnln) projektu humanitarnego rozminowania UA w którym uczestniczą spółki OZE Capital."
Autor: ~odp [84.205.172.*] 2024-03-05 12:04 Opublikowano przy kursie: 0,93 zł , zmiana od tamtej pory: -6,67%
Tak masz rację w marcu ma być ogłoszony wynik dofinansowania (21mnln) projektu humanitarnego rozminowania UA w którym uczestniczą spółki OZE Capital. Przed nami też sporo ciekawy h info co do rozdysoonowania kasy że sprzedaży OZE Energia. Stawiam na agrofarmy fotowoltaiczne. Także, nie marudź, nie jęcz na forum tylko pakuj póki dają po taniości.
Dnia 2024-04-02 o godz. 10:26 ~odp napisał(a): > Do budy psie. Albo pod rampę i chlej dalej białą. We łbie ci się ochleju miesza. Vincentowi możesz co najwyżej buty czyścić :)
vincenta to ja mogę co najwyżej kopnąć w 4litery i to jeszcze z wielkim obrzydzeniem, żeby sobie butów nie ubrudzić. Jak widać vincent to zwykły oszust kłamca i troll bez wiedzy. Swoją drogą ile trzeba było wychlać tej taniej wódki z Dino żeby takie głupoty o dofinansowaniu w lutym a potem w marcu pisać? Ale oczywiście nie wyciągniesz z tego żadnych wniosków i za chwilę znowu będziesz bredził kolejne brednie bez pokrycia nawozie giełdowy. Ale ubaw kolejna mega kompromitacja tego dawcy kapitału dla chłopaków z Poznania. Nie wstyd ci w lustro popatrzeć? Czy już nie ma lustra bo komornik zabrał?
I lata śmieć do moderatora bo wstyd mu że jest gaszony jak pet w kiblu.