• Ważne informacje z raportu Autor: ~Adam [31.0.26.*]
    Za rok 2023 stara 330k
    Zysk z lat poprzednich 3,7mln przenosiny na kapitał zapasowy (jeszcze nie wyparował)
    Cały kapitał własny 5,5mln
    Kredyty długoterminowe na 1,4mln
    Przedłużającą się certyfikacja produktów luon

Ogólnie wygląda nieźle, myślałem że będzie dużo gorzej. Gotówki mają jeszcze dużo, a stara za 2023 tylko 330k. Oby wreszcie ruszyła premiera.

Sprzedać produktów będzie poprzez B2B oraz B2C w sklepie nie kupicie.
  • Re: Ważne informacje z raportu Autor: ~Marek [31.0.92.*]
    To teraz odwieszenie i czekanie na oficjalne nowe otwarcie
  • Re: Ważne informacje z raportu Autor: ~Marek [31.0.92.*]
    Z FB:
    Aplikacja LuHome 2.0 jest już dostępna w App Store!

Jakie nowości Was czekają?

To między innymi ulepszony widok sterowania urządzeniami, nowe animacje i poprawiony układ interfejsu. Zmieniło się tak wiele, że trudno by było opisać wszystkie zmiany, dlatego zapraszamy Was do pobrania aplikacji pod tym linkiem:

https://apps.apple.com/pl/app/luhome/id6444930654

Aplikacja w tym momencie posiada pełne wsparcie dla systemu luonOS i naszych urządzeń, a co za tym idzie jest gotowa na rozpoczęcie sprzedaży naszych pierwszych produktów.

W ciągu najbliższych dni rozpoczniemy odliczanie do konferencji produktowej więc obserwujcie nasz profil i bądźcie z nami podczas tego wydarzenia!
  • Re: Ważne informacje z raportu Autor: ~jw [46.134.128.*]
    "Mamy to! Lata mojej pracy i zdobywania wiedzy oraz doświadczeń zaowocowały! System, który współtworzę i napisałem do niego całe oprogramowanie układowe, przeszedł certyfikację #Apple #HomeKit!!!" FB
  • Re: Ważne informacje z raportu Autor: ~mtomi [78.11.146.*]
    Pytanie gdzie oni hardware'owo i software'owo są. Są na świecie od lat dalekowschodnie potęgi w tej branży z dużym doświadczeniem i szeroką gamą produktów. Pytanie brzmi, w który segment LuON będzie celował, jak to cenowo wygląda, jak stabilność. Dużo pytań, jestem bardzo ciekaw, choć nie ukrywam jestem dość sceptyczny i póki co stoję z boku. A pamiętam czasy WAT'u po 40 złotych gdzie udało się pogonić 2000 sztuk ale i przeżyłem zjazd z 1000 sztuk na 10 pln, sprzedając resztę po 12 pln. Na razie obserwuję...
  • Re: Ważne informacje z raportu Autor: ~Fanpan [31.0.61.*]
    Co ciekawe 40 zł to tylko 40mln kap czyli nadal nie jest to mega dużo. Ale teraz to praca u podstaw i wolumeny sprzedaży będą się liczyć.
  • Re: Ważne informacje z raportu Autor: ~Ab [46.134.128.*]
    Z podcastów wiem że skupiają się na stabilności i szybkości działania, a jak będzie to zobaczymy
[x]
LUON -47,37% 1,00 2025-03-24 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.