w kuluarach mówią że wyniki finansowe mają być otoczone wielką fetą, mają pokazać że spółka obrała właściwy tor. Myślę że poza wynikami podzadzą zapowiedzi nowych klientów i zobrazują przyszłość. Czeka nas skokowy wzrost cen akcji.
to ja moze tez sprobuje porozgladac sie po kuluarach. w pociagu ( gdzie wlasnie sie dowiedzalem ,ze mam 3 min. na zap..z peronu na peron 25 kg ) na lotnisko nic o DW nie wspominaja. Moze popytam u stewardess ?…jak zdaze
a wlasciwie w jaki dzien rusza gpw po przerwie? u mnie troche poprzestawiane...wylatuje za chwile i po 9 godz. lotu wyladuje ....dzis okolo 18 to jest Panie szybkosc...jak u Ruskich kiedys
przypominam się. i dla tych co mają heheszki wytłumaczę "w kuluarach" oznacza nie oficjalnie/ za kulisami. Wzrost kursu trwa ale jeszcze długa droga zarząd będzie chciał by kurs jak najszybciej dobił do wysokiego poziomu, po co? nowa emisja akcji jak najmniejszym wolumen po jak najwyższej cenie (?) w II połowie roku.
na bankierze 1 na 100 widomości to perełki które dadzą zarobić reszty lepiej nie słuchać. Tak czy siak lepiej poczekać na konferencje po wynikach niż teraz oddać .życzę wszystkim udanych wzrostów i mase sianka :)