Obawiam się że nie wróci...7 zapomnij. ..nawet 10 brzmi nierealnie bez większego zrzutu...13 to cena do podebrania... Co ci mam powiedzieć...no kiepsko...
Cicho..Może być jeszcze spekulacyjne spadek w dół..Tylko jak spekulant zobaczy że nie oddają spanikowani wtedy odcięcie od akcji i witamy nowe poziomy...taki tip na święta...
Z czysto biznesowego punktu spółka nie jeste warta 30 zł za akcję. Jeden kontrakt zagraniczny na 500 tys o niczym nie świadczy marża brutto z takiej budowy to ile? 20/30%, zysku na czysto ile może wynosić 5/10 % mam nadzieję że spółka osiągnie sukces ale długa droga przed nią.
Czekam na raport bo tak naprawdę on nam o wszystkim powie. Kupowałem spółkę po 17 zł i nie zamierzałem sprzedawać mimo niewypału ze skórkami i NFT. Teraz wierzę że w końcu zarobię ale nauczyła mnie giełda że najważniejsze są dane a nie nasze gadanie.
Czechy były pokazane bo są poraz pierwszy kontraktem zagranicznym...wszystko zależy jakie to domki liczmy za 300tys x 100 przychodu zysk z tego no nie wiem jak konkurencja bo wtedy marża spada ale 15% 20% sądzę że nie są najtańsi ale fachowi... no to teraz sobie policzcie...