Nie kupisz akcji z pp jak z rynku. Musisz się zapisać. Tzn. złożyć wniosek. Pisałem wcześniej gdzie się go znajdzie. Do tego potrzebujesz odpowiednią ilość gotówki na koncie maklerskim. Aby pokryć kupno.
Nie kupowałem akcji z pp bo narazie wg.nie warto w to wchodzić. Z paru względów min. Geopolitycznych.
Widzę że kolega duża cierpliwość to warte uznania.Mowisz nie wchodzisz bo geopolityka tzn co masz na myśli? Wojna itd? Jeśli duży kapitał wejdzie w pp tzn duży akcjonariat a nie ty czy ja to te akcje siła rzeczy powinny być dużo wyżej. Druga opcja , mówimy tutaj o obecnej emisji a przecież poprzednia dopiero od klika miesięcy biega po karnecie...reasumując duzy kapitał kapitał wziął papier za 10 gr.No nie ma bata że ten papier nie będzie wyżej...ile wyżej to tylko wyobraźnia espi
Dlatego nie sprzedałem wszystkiego powyżej 20 gr. Dodatkowo powoli czerpię z rynku. A jak kurs będzie odpowiednio wysoko to podzielę się zyskiem ze spółką. I kupię PP. Czas pokaże. Narazie obserwuje.
Widzę świat bardzo podobnie, pewnie będzie warto wejść w pp.Ciekawe co zrobią ludzie którzy wiszą wysoko.Pamietam jak kiedyś 4 mass robił pp i ludzie obrażeni na świat mówili że nie dadzą kasy spółce .Gdzie jest dziś 4 mass i czy miało sens brać pod widać gołym okiem.Peuntujac jak mówisz, obserwacja papieru pozdro