• własnie wrocilem z podrozy dookola swiata !!! Autor: ~obiezyswiat [85.221.173.*]
    przed wyjazdem ulokowalem oszczednosci mojej ordziny w spolke produkujaca felgi Toora, przeoczylem jednak komunikat o zmianie nazwy spolki i nie moge znalezc jej kwotowan , prosze o pomoc, dzieki z gory !
  • Re: własnie wrocilem z podrozy dookola swiata !!! Autor: ~rączy muł [83.29.241.*]
    Jutro na ARMie jest zlot lodziarzy, wywindowali kurs prawie na 2 zeta, bo będą się absolutyzować i motywować, pewnie po walnym będzie gdzieś bankiet, to wal tam, jak żeś obieżyświat to się wkręcisz i sie nasłuchasz co z tą ARMATOORA się święci, na watku z ARMą mnie skasowali i jestem spalony, bo im się nie spodobałem żem muł rączy. W Żorach sie rodzinka Jurczyków ulokowała, Kużnie Polskie poszły do upadłośći, ale mają odwody w Avallon i ofiary z pyska nie wypuszczają. Pól TOORA jeszcze jest do wzięcia, to jak masz kapitalik ze 20 mln ze świata przywieziony, to syndyk opyli pewnie z pocałowaniem ręki, albo i nie opyli jak juz lody są nakręcone ... akcje TOORA to już chyba mają tylko w podatku Belki jakieś pokrycie .... muuuu, muuuuu.....
  • Re: własnie wrocilem z podrozy dookola swiata !!! Autor: ~lpp [89.77.170.*]
    nazywa sie teraz LPP jestes bogaty
[x]
TOORA 1,20% 8,45 2014-09-09 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.