• Farma trolli Autor: ~Pozdrawiam [46.204.4.*]
    Podbijają swoje posty, jeden za drugim żeby ich na wierzchu było.. pilnują jak psy swoich postów spadkowych. Wiszą na jsw i bogdance brali tam na szczytach teraz chcą się podpiąć pod innych nagonow na kopalniane i myślą, że tu coś ugrają bo widzieli spadek, to wiadomo leszcze splakany będzie chciał gdzieś odrobić stratę a że ci obiecują tam duże wzrosty to może tam kupi dając szansę naszym doświadczonym zejść z haków po ponad roku czekania. Żal was i żal tych co sprzedali ale nic odkupicie we wtorek.
  • Re: Farma trolli Autor: ~Olen [37.47.100.*]
    Dzialanie celowe
  • Re: Farma trolli Autor: ~samel [89.64.42.*]

wisza i kwicza tam
  • Re: Farma trolli Autor: ~Doświadczony [31.0.87.*]
    Gościu mnie nie interesują te akcje a zwyczajnie ostrzegam innych podobnie jak ktoś mnie kiedyś ostrzegł. Podaje fakty, możesz z nimi robić co chcesz. Nie naganiam na Bogdankę czy JSW tylko pokazuje przykłady spółek, które są mega niedowartościowane, nie mają zbytnio zobowiązań, mega zyski itd - w porównaniu do tej „perełki”.

Na wielu spółkach robiłem podobnie - Krezus, Petrolinvest, Kania i wielu innych. Większości już nie ma.
  • Re: Farma trolli Autor: ~Xxx [46.204.4.*]
    No to skieruj swój przekaz na tamte fora. Szukasz głupich. Nieudacznik chcący zagrać na emocjach leszcza by oddal za bezcen i poszedł Ci podbić kurs i wolumen zrobić na twoich perełkach (celowo napisałem twoich z małych) wtedy ty weźmiesz od tych spanikowanych tu a tam sprzedaż na podbitce tu zacznie rosnąć sprzedaż, leszcz będzie chciał szybko wsiąść do pociągu z powrotem gdy zobaczy tu plus 15 % a na jsw ledwo 0,5%, zanim uda mu się tam sprzedac a tu wrócić będzie +25%, nie zdąży się obejrzeć a my przy +30 będziemy sprzedawać na kółko a on znowu zostanie z ręką w nocniku... W między czasie jsw podjedzie z 2% do góry bo pewnie ci co zarobią na +30 będą chcieli gdzieś ulokować zarobek i może skorzystają z twojej rekomendacji .. taki z Ciebie dobrodusznik.
    To przed tobą trzeba ostrzegać.
  • Re: Farma trolli Autor: ~Doświadczony [31.0.87.*]
    Przestań pier… i obudź się! Pisałem 50%, że kurs będzie spadać, a Ty, że okazja. Czy widzisz jakie tu są obroty? Myślisz, że kto tu wywala? Zobaczysz w przyszłym tygodniu espi i reakcje rynku. Co do Bogdanki, to broń Boże nie kupuj, bo podejrzewam, że czego nie dotkniesz, tam wtopa.
  • Re: Farma trolli Autor: ~Xxxx [46.204.4.*]
    Tylko ostatni zarobek 26% na PGMSA. Tu też zarobię.
  • Re: Farma trolli Autor: ~Xxxx [46.204.4.*]
    I żegnam Cię bo w odróżnieniu do Ciebie nie muszę pilnować forum.
    Szczekaj szczekaj może jeszcze kogoś zlowisz na swoje.
[x]
POINTPACK -1,49% 13,20 2026-04-02 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.