hehe olo, znowu kupiłeś?? Ty normalnie przezabawny jesteś...nie łudź się, syndyk wie co robi, kto teraz się odwoła?? będą musieli wierzyciele...no i dupa... jutro wywal pkc, tnij straty...hehe oj olo, no co za gość...jeszcze wczoraj z pianą na gębie na spadki naganiał! ale jajcarz z Ciebie
mamy wolność słowa i moge napisać "srata tata" i co mi zrobisz?? NIC, pisze co mi sie podoba i będę pisał dalej. I nie naganiam, tylko napisałem, że skoro podpisali kontrakt to chyba upadłość im nie po drodze, prawda? A ten co czyta to forum i się sugeruje tym co tu piszą inny przy kupnie-sprzedaży skończy u psychoterapeuty z pustym portfelem
nie mam akcji ale bacznie sie przygladam firmie i to ze zwolnil tych prezesow to bardzo dobrze siedzieli tylko na stolkach. syndykdziala juz dwa tygodnie i mamy pierwsze nowe kontrakty to dobrze wrozy moze tu byc jeszcze bardzo dobrze tylko trzeba madrych ludzi nie chciwych ktorym los ludzi nie jest obojetny i co chca cos dobrego zrobic dla firmy pozdrawiam nie naganiam