Informacje już były. Dokumentów nie ma i niewiadomo kiedy, a właściwie to czy w ogóle kiedyś się znajdą. Co prawda nie jest to informacja przełomowa, bo słyszymy to już od kilku lat, ale cóż... Szkoda słów.
Nie objadacie się i unikajcie alkoholu, a nagroda na Was zstąpi tak wielka jak i niespodziewana. Czujni bądźcie na odrodzenie z umarłych i życie wieczne
Kochani oczekujecie informacji , więc śpieszę się ją przekazać , w Spółce bez zmian , zadłużenie nadal rośnie , mnie tylko samemu zalega z wypłatą około 1,5 miliona złotych należnych mi poborów , nie wspomnę o Pani Vice i RN , nie chcę przerażać .
Sytuacja jest taka jak powyżej , tyram przeszło dwa lata , a nie stać mnie na święta wyjechać w góry , spędzę je w mieszkanku blokowym . Ale życzę wszystkim akcjonariuszom Wesołych Świąt a szczególności grupie która to wspomaga mnie finansową z PAM ,faktem jest że to nie wielkie pieniądze ale zawsze to wspomaga moją niewielką emeryturą . Pozdrawiam.
VERTE ......... Zapomniałem wam podziękować Pamowcy , bo dzięki wam kupiłem sobie płaszcz i nowy garnitur , tak że teraz wyglądam jak prawdziwy Prezes , we Święta wybiorę się w tym nowym zestawie do Kościoła by się pomodlić w waszej intencji . ja jestem Osobą otwartą i prawdziwą , więc się przyznam , że tylko to dla was mogę zrobić jak wasz Przewodniczący i Prezes .
Stroni od Ciebie, ale ciagle z Tobą jest. Albo Ty jesteś taki wyjątkowy albo Ona. Tak czy siak masz powody do radości. A psu zsmiast pedigree daj kawałek kości. I on będzie zadowolony.
Chojrak jest przejedzony kościami. Jedzie na nich od kołyski. Na stare lata szuka „odrobinki luxusu” Zmurszała buda zafundowała mu już reumatyzm. Naoglądał się Pedigree w TV spróbował próbną saszetkę i teraz mam przechlapane z nim
Nie licz na serce do zwierząt naszego prezesa. On nie ma litości dla żaby i nie będzie miał dla Chojraka. To nie Jarek Kaczyński. Małecki zagłodzi Chojraka i akcjonariuszy. Taki ma cel. Jeśli w Wielki Piątek nie ustanie w swojej zatwardziałości, nic nie skoryguje jego straceńczej drogi.