• Info Autor: ~Optyk [31.42.14.*]
    Będzie hit po świętach
  • Re: Info Autor: ~Frog [95.49.245.*]
    Jakiego rodzaju towarzystwo tu siedzi chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć po ukazaniu infa kurs szybuje ok.20%,i następnie jest dołowany o tą samą wartość w okolice 21,00 ,i ta sama q wa co mogła pogonić papier powyżej 25, 0 na fixie celowo sprzedaje 1,4k PKC czy jest tu jakieś ekonomiczne uzasadnienie jego czynów bo ja nie potrafię tego gościa zrozumieć?
  • Re: Info Autor: livermoregpw [31.182.254.*]
    Kompletnie nie zauważyłem info o 14:09 gdyż kończyłem i rozliczałem kolejne już kółko na GreenX. Ale widać, że rynek tez nie patrzył, więc na fixingu zakupiłem pakiet za 5% kapitału przeznaczonego na tą spółkę.

Poprzednio poszło mi między 16,7 zł na 24,2 zł choć kurs poszedł o wiele wyżej niż moje oczekiwania.

Pozdrawiam akcjonariuszy
    Pitu,pitu,. pitu mamy drugiego Biedronka megalomana, który kolejny raz pieprzy od rzeczy
    Jak na razie to mamy drugi mega kontrakt:

https://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,556157

Jeśli tobie się to nie podoba, to szukaj gdzie indziej okazji inwestycyjnych.
    Jak dla mnie po drugim kontrakcie, to kurs na stałe powinien być nad poziomem 40 zł. Ale co się odwlecze, to nie uciecze.
    Powinien a dlaczego jeszcze nie jest merytoryczną odpowieć?
  • Re: Info Autor: ~jenoFakty [188.127.25.*]
    Prosta analiza ile z 17 milionów zostanie w spółce. I nagle wnioski z hurra optymistycznych zmieniają się obojętnie pozytywne
    To już druga mega umowa. Więc czy tego chcesz, czy nie to będzie odpał w zakresie przychodów, zysków i cash w kasie spółki. A to zawsze dobrze działa na kurs i radość akcjonariuszy. Jeśli tobie nie pasuje, to gdzie indziej szukaj okazji.

Pozdrawiam
[x]
DGA 0,00% 23,60 2025-09-19 11:13:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.