Jakiej sprzedaży oczekujecie po 72h dla najbliższych dwóch premier od G-DEVS? - Anonymus Hacker Simulator: moje oczekiwanie to sprzedaż 15-25 tys sztuk po 72h i jakby oceny były powyżej 80% pozytywnych to może w rok by się mogło sprzedaż powyżej 100 tys sztuk - Monsters Domain: moje oczekiwanie to sprzedaż 10-15 tys sztuk po 72h i jakby oceny były powyżej 80% pozytywnych to może w rok by się mogło sprzedaż powyżej 50-75 tys sztuk
Już wkrótce zobaczymy co z tego będzie. Może któraś z tych gier się spodoba bardziej. Tego nigdy nie wiadomo.
Już 670 osób max peak a to dopiero godzina 13:20. Szczyt powinien być pewnie między 18-21 dzisiaj. A jak będa dobre oceny to może się przesunie na jutro lub pojutrze max peak.
Raczej pytanie powinno być ile ma CFG z tego, że posiada 49% G-DEVS. A odpowiedź może być na przykład taka: - w krótkim terminie jak i długim każda udana premiera od G-DEVS to potencjalnie wzrost wartości G-DEVS - każda udana premiera i zyski z niej i gotówka na kolejne projekty, a G-DEVS z tego co obserwuję jest dość ambitne i ma w produkcji sporo gier, - w długim terminie jak G-DEVS się bardzo rozwinie to CFG będzie mogło otrzymywać dywidendy od G-DEVS
Oceny faktycznie bardzo dobre-zobaczymy czy się utrzymają przez najbliższe dni.
Jedyne co jest poniżej moich oczekiwań to sprzedaż, bo obecnie tylko 88 miejsce na Steam na Globalu: https://store.steampowered.com/charts/topselling/global
Jak na gierkę która kosztowała pewnie grosze jest bardzo dobrze. Wysokie oceny, dobry peak, myślę, że zwróci się w 24h albo już się zwróciła. Jak się utrzymają oceny to mamy longseller'a.
Dnia 2024-04-05 o godz. 10:20 ~Inwestor napisał(a): > Już AHS wypadł poza top100 w top sellers na Steam. > Jaka sprzedaż po 72h Waszym zdaniem? > > Ja liczę na 10-15 tys sztuk. >
15tys, sztuk, serio? To jesteś amatorem, na tyle to nie ma szans!
"W momencie pisania raportu liczby brutto: $262,993 -> 18,773 kopii, zwroty aktualnie na poziomie 14,4%. Planujemy tytuł rozwijać o DLC, a w przyszłości możliwy sequel." źródło: https://g-devs.com/investors/